Magazin

Sumnjivo ili … – Velika prevara sa Ilmom Karahmet?!

Napisao admin

Ilma Karahmet, tinejdžerka iz Kiseljaka, zahvaljujući svojim nastupima i iskazanom pjevačkom umijeću u muzičkom rijalitiju X Factor Adria, postala je svojevrsna senzacija u cijeloj regiji.


Ilma Karahmet (Foto: Doznajemo)

A čini se da polako postaje i brand pomoću kojeg se pokušavaju prodati određene stvari. Kako je poznato, danas je jako važna reklama preko interneta i zbog toga vlasnici fan stranica spremni su na sve i svašta kako bi proširili svoje stranice i obogatili ih novim članovima.

Najčešći način da se prikupe novi članovi je taj da se što zanimljivije fotografije postave na stranicu i tako privuče publika kako razmjenjuje sadržaj na svojim profilima, čime vlasnici dolaze do novih članova koji kod svojih prijatelja vide objavu.

Isto tako i ponuđene nagrade mogu da prikupe dosta članova. Tako već nekoliko dana kruži fotografija koju razmjenjuju fanovi Ilme Karahmet. Zapravo radi se o nagradnoj igri jedne Fb stranice koja u zamjenu za reklamiranje fan stranice učesnice X factora Ilme Karahmet navodno poklanja 40 modernih i novih mobilnih aparata koje su dobili od sponzora.

Je li i ovo oblik prevare trebalo bi se doznamo 25.02.2014. godine kada su najavili izvlačenje.

Pomalo je sumnjivo jer je na fotografiji prikazano dosta više od 40 mobitela, ali, ko zna…

doznajemo.com

Komentari

komentara