Magazin

Sedmični horoskop – Škorpioni i Djevice samo će tulumariti ove sedmice

Napisao admin

Tjedan pred Valentinovo donosi burne aktivnosti Zodijaku, no neće svima cvjetati ruže. Dok će se jedni boriti za pažnju, drugi će osvajati i u ljubavnom i u poslovnom svijetu.


Horoskop (Foto: She)

Ljubavna priča Ovnova neće se odvijati u željenu smjeru dok će Bikovi spas od poslovnih i financijskih problema pronalaziti u razgovoru s partnerom. Blizancima će se posao odvijati pod budnim šefovim okom, a Rakovi će se naći u problemima jer će donositi zaključke koji se ne temelje na stvarnosti.

Lavovi će dati sve od sebe u ljubavi, no partneru to možda neće biti dovoljno. Na Djevicama će biti vidljivo zadovoljstvo ljubavnim životom dok će Vage zbog ljubavnih problema djelovati iscrpljeno i bez energije. Škorpioni će voditi uzbudljiv društveni život.

Usamljeni Strijelci započet će vezu sa zrelom i ozbiljnom osobom jer im trenutno ne odgovaraju kratkotrajne avanture, a Jarci će graditi samopouzdanje na komplimentima stranaca. Vodenjaci će u ovom razdoblju sklopiti mnoga nova poznanstva, a Ribe bi se mogle ovaj tjedan odvažiti na velike odluke, kao što je zajedničko useljenje s partnerom.

OVAN

Ljubav i odnosi

Nedavno započeta ljubavna priča neće se odvijati u željenu smjeru. I vi i partner previše ste okupirani poslovnim i obiteljskim obavezama da biste se mogli posvetiti izgradnji odnosa. Ovnovi koji su u vezi češće će podizati glas. Nervozu i frustriranost svakodnevnim problemima iskaljivat ćete na bližnjima. To će vam biti lakše od započinjanja iskrena razgovora.

Novac i obaveze

Susretat ćete se s ljudima koji s vama žele surađivati. Uživate reputaciju ambicioznog i neumornog radnika, a jedino bi vam nestrpljivost i impulzivnost mogle malo pokvariti imidž. Obavite do petka sve važne poslovne sastanke i pregovore. Koncem tjedna ulazite u razdoblje obilježeno nejasnom i usporenom komunikacijom pa se na vrijeme pripremite.

Zdravlje i ljepota

Ne ignorirajte simptome bolesti. Posjetite na vrijeme liječnika i izbjegnite veće probleme.

BIK

Ljubav i odnosi

Spas od poslovnih i financijskih problema pronalazit ćete u razgovoru s partnerom. Njegov savjet pomoći će vam da izdržite krizu i odustanete od suludih ideja koje su vam pale na pamet u teškim trenucima. Bikovi koji su usamljeni zbližit će se s nekim tko živi u drugom gradu ili inozemstvu. Udaljenost vam neće stvarati problem jer ćete često komunicirati putem interneta.

Novac i obaveze

Postizat ćete dobre rezultate, no nemojte se razočarati ako izostanu pohvale. Nadređeni trenutačno nisu sposobni procijeniti koliko je vaš trud važan za poslovanje, no i to će se promijeniti. Poslovi koji uključuju suradnju s inozemstvom, internetsko poslovanje ili intelektualne djelatnosti ući će u zreliju fazu. Privedite kraju započete projekte prije nego što započnete s novima.

Zdravlje i ljepota

Morate se više čuvati stresa. Užurban dnevni ritam i iscrpljenost ostavit će traga na zdravlju pa ćete biti podložni psihosomatskim problemima.

BLIZANCI

Ljubav i odnosi

Skloni ste ulasku u uzbudljive veze kratka daha. Potencijalne partnere birate po principu seksualne privlačnosti, što će vam zajamčiti dobar provod, no ne i trajnu ljubavnu sreću. Naglašeni libido unijet će novu dinamiku u dugotrajne odnose. Na partnerovu radost, osvježit ćete vezu erotskim donjim rubljem i maštovitim igricama u krevetu.

Novac i obaveze

Vaš će se rad odvijati pod budnim šefovim okom. Svaki vaš postupak i odluka imat će dodatnu težinu pa ćete morati biti promišljeni i razmišljati dugoročno. Ako zbog posla često putujete, otvara vam se nova poslovna mogućnost. Nemojte se zalijetati s konačnim odgovorom dok o svemu dobro ne promislite i ne posavjetujete se s članovima obitelji.

Zdravlje i ljepota

Vježbom i rekreacijom ostat ćete u dobroj formi. Redovita tjelesna aktivnost bit će ujedno i ključ dobra zdravlja.

RAK

Ljubav i odnosi

Donosite zaključke koji se ne temelje na stvarnosti. Strah od prevare i razočaranja pomutit će vam sposobnost realnih procjena pa ćete neutemeljeno optuživati voljenog da vas zanemaruje ili ćete odbiti udvarača za kojeg ćete pomisliti da nije iskren. Nemojte u svemu vidjeti urotu. Ako je netko prema vama ljubazan, to ne mora značiti da ima loše namjere.

Novac i obaveze

Početak tjedna povoljan je za sve intelektualne aktivnosti, kao i za interakciju s okolinom. Obavite potrebne razgovore i sastanke te privedite kraju dugotrajne pregovore. Okolina vam je naklonjena pa ćete se izboriti za povoljne uvjete. Učenici i studenti postizat će uspjehe prilikom polaganja ispita, a osim dobre pripremljenosti, pomoći će vam i snalažljivost.

Zdravlje i ljepota

Skloni ste virozama i infekcijama. Rakovi koji pate od kroničnih stanja mogli bi se požaliti na pogoršanje simptoma, no krajem tjedna doći će do poboljšanja.

LAV

Ljubav i odnosi

Niste skloni velikim romantičnim gestama. Partneru pokazujete da ga volite svakodnevnim, praktičnim stvarima. Nekima to neće biti dovoljno, što će vas povrijediti. Mnoge će se veze naći u krizi ako budete izbjegavali komunikaciju. Samci nisu zainteresirani za ljubavna osvajanja, no neće ostati imuni na šarm privlačnog poslovnog ili školskog kolege.

Novac i obaveze

Odnosi s okolinom zahtijevat će više pažnje. Ne možete provoditi svoju volju i očekivati da vam kolege pružaju podršku. Morat ćete odlučiti želite li ustrajati u svojim stavovima i ostati sami ili ćete malo popustiti i zadržati naklonost suradnika. Odigrajte pametno i izbjegnite probleme. Ne upuštajte se u veće investicije krajem tjedna. Mogući su gubici.

Zdravlje i ljepota

Pravilna prehrana bit će od iznimne važnosti za zdravlje, posebno za one koji imaju problema s tlakom, srcem ili visokim kolesterolom.

DJEVICA

Ljubav i odnosi

Zadovoljstvo ljubavnim životom bit će vidljivo na vama – zračit ćete pozitivnom energijom i oko sebe širiti vedrinu. Neki će ljubavni parovi započeti zajednički život dok će druge obradovati vijest o prinovi. I samci se imaju čime pohvaliti. Zavodljivi ste i šarmantni pa vam neće nedostajati udvarača. Veza u koju uđete možda neće dugo potrajati, no u život će vam unijeti potrebno uzbuđenje.

Novac i obaveze

U poslovnom životu morat ćete pokazati više fleksibilnosti. Nećete moći kontrolirati događaje pa je nužno da im se što prije prilagodite. Ustrajanje u svojim stavovima i odbijanje promjena obit će vam se o glavu, stoga izađite iz svojih uobičajenih okvira i izvucite maksimum iz ove situacije. Potkraj tjedna povećana je mogućnost nesporazuma s okolinom i nejasne komunikacije.

Zdravlje i ljepota

Autodestruktivne navike poput pušenja i uživanja u alkoholu bit će glavni neprijatelji zdravlja. Okrenite se kvalitetnijem načinu života.

VAGA

Ljubav i odnosi

Obiteljske potrebe i problemi i dalje vam oduzimaju mnogo energije. Zbog nekih privatnih stvari, zanemarit ćete svoj društveni život i prijatelje. Ako ste samac, stariji članovi rodbine osporavat će vam ljubavni izbor. Iako nećete željeti priznati, njihovo mišljenje će na vas imati utjecaj pa bi vas na koncu moglo udaljiti od osobe s kojom ste mogli zamisliti budućnost.

Novac i obaveze

Puni ste energije i odlučnosti. Ako ih usmjerite u dobrom pravcu, nitko i ništa neće stati na put poslovnom uspjehu. Ne opterećujte se sitnicama i sagledajte široku sliku. Usredotočite se na poslove koji vam mogu učvrstiti poziciju i otvoriti put prema novim izazovima. Potkraj tjedna potreban je oprez prilikom obavljanja administrativnih zadataka.

Zdravlje i ljepota

Ako imate problema s težinom, idealno je vrijeme za vježbanje i dijetu. Kilogrami će se topiti brzo i lako, što će vam biti poticaj da ustrajete.

ŠKORPION

Ljubav i odnosi

Vodit ćete uzbudljiv društveni život. Češće ćete izlaziti i rado se odazivati pozivima prijatelja. I sami ćete inicirati druženja, a poseban užitak predstavljat će vam obilazak koncerata, kazališnih predstava ili drugih zanimljivih događaja. Samci će tim putem upoznavati nove ljude s kojima će moći o svemu razgovarati. Nova veza moguća je koncem tjedna.

Novac i obaveze

Ovotjedne poslovne okolnosti pozivaju na oprez. Pažljivije birajte kome vjerujete i ne upuštajte se u projekte koji mogu predstavljati rizik. Najviše će vam odgovarati fleksibilni poslovi koje možete obavljati kad osjetite inspiraciju. Dobro ćete se snalaziti na poljima umjetnosti, mode i ljepote, a odgovarat će vam i rad s djecom i mladima.

Zdravlje i ljepota

Ne rasipajte energiju i nastojte se što više odmarati. Opuštanje i lagan ritam života bit će ključni za održavanje dobra zdravlja.

STRIJELAC

Ljubav i odnosi

Rado izlazite i stječete nova poznanstva. Najviše vam se sviđaju zreli i ozbiljni ljudi koji su uspjeli u životu. Usamljeni Strijelci započet će vezu s nekim tko odgovara takvom opisu, jer im kratkotrajne avanture neće biti osobito zanimljive. Oni koji su u braku morali bi poraditi na komunikaciji. Ako budete neiskreni ili zatvoreni prema voljenom, mogli biste se udaljiti.

Novac i obaveze

Preporuka i pomoć prijatelja otvorit će vam sva vrata. Održavat ćete ugodne odnose s okolinom, a i sami ćete rado uskakati u pomoć svakome kome zatreba. Optimistični ste i ne dozvoljavate da vas išta izbaci iz takta. Takav način razmišljanja bit će iznimno koristan, jer ćete se ovoga tjedna češće susretati s nepredviđenim problemima i sporom birokracijom.

Zdravlje i ljepota

Nemaran odnos prema zdravlju rezultirat će neželjenim posljedicama. Neuredne životne navike bit će glavni krivac za sve teškoće koje će vas snaći.

JARAC

Ljubav i odnosi

Primate obilje komplimenata na račun zanosna izgleda. Pažnja udvarača vam godi i ispunjava vas samopouzdanjem, no istovremeno će biti sjajna prilika da prekinete samački stil života. Osvojit će vas netko tko će vam dokazati da ima ozbiljne namjere. Ljubavni parovi grade odnos na povjerenju i zajedničkim interesima. Proširenje obitelji bit će logičan nastavak veze.

Novac i obaveze

Ovaj će tjedan biti obilježen poslovnim sastancima i pregovorima. Znat ćete se prezentirati u najboljem svjetlu i uspješno se založiti za svoje ciljeve. Odvažnost i spremnost da se borite za uspjeh bit će vaši glavni aduti. Ništa vam neće biti poklonjeno, no zato će konačan rezultat biti još slađi. Poslovi koje sklopite ovoga tjedna pokazat će se financijski isplativima.

Zdravlje i ljepota

I dalje niste u naponu snage, no osjetit ćete manje poboljšanje. Uredan način života u tome će odigrati veliku ulogu.

VODENJAK

Ljubav i odnosi

Pristupačni ste i vedri. Volite ljude i znate sa svakim pronaći zajednički jezik pa ćete sklopiti mnoga nova poznanstva. Netko tko vas želi osvojiti nije prema vama iskren. Poslušajte što vam govori intuicija i ne radite protiv sebe. Oni koji su u vezi češće će bježati u osamu. Potrebno vam je malo vremena za sebe, no partner će poštovati vašu privatnost.

Novac i obaveze

Ambiciozni ste i ne priznajete poraze. Vjerujete u svoje sposobnosti i ne dozvoljavate nikome da vas zaustavi na putu prema uspjehu. Srčano se zalažete za ostvarenje svojih ciljeva pa ćete se izboriti za promaknuće, povišicu ili ćete pronaći bolje radno mjesto. Profesionalni napredak ovoga će tjedna biti povezan s financijskim prosperitetom.

Zdravlje i ljepota

Iako ste vitalni i u dobroj formi, nećete izbjeći manje zdravstvene teškoće. Pazite na grlo i glasnice, a osjetljivi će biti i dišni organi.

RIBE

Ljubav i odnosi

Zaljubljene Ribe imat će mnogo razloga za zadovoljstvo. Partner će vam na razne načine pokazivati koliko ste mu važni. Ohrabreni bliskošću, odvažit ćete se na zajedničko useljenje ili planiranje zaruka. Samci će početi u novom svjetlu gledati jedan prijateljski odnos. Bit ćete uvjereni da su intelektualna kompatibilnost, razumijevanje i obostrana privlačnost dobri temelji za vezu.

Novac i obaveze

Brzo razmišljate i dobro se snalazite u nepoznatim situacijama. Početkom tjedna donosit ćete hrabre, ali ispravne poteze koji će vam poboljšati poslovnu reputaciju. Nakon četvrtka morat ćete biti oprezniji i pametnije birati saveznike. Ne vjerujte svakome tko vam pristupi i ponudi pomoć, jer je vjerojatno da će mu na pameti biti isključivo osobni interesi.

Zdravlje i ljepota

Unatoč padu energije, vedrina i optimizam neće vam dozvoliti da se prepustite tužnim mislima. Kraj tjedna povoljan je za modernizaciju imidža.

tportal

Komentari

komentara