Magazin

Dvojnica Kim Kardashian – Zar je obukla čipkastu haljinu bez donjeg rublja (FOTO)

Napisao admin

Melissa Molinaro, dvojnica Kim Kardashian, koja je izlazila i s njezinim bivšim dečkom, također ne preza ni pred čim da bi svrnula na sebe medijsku pažnju.


Melissa Molinaro (Foto: Tportal)

Ovaj put radi se o novogodišnjoj provokativnoj fotografiji, nakon koje ćete joj vjerojatno zapamtiti ime. Naime, zgodna Melissa koja neodoljivo podsjeća na Kim Kardashian slikala se pored okićenog bora u uskoj čipkastoj plavoj haljini ispod koje, čini nam se, nema rublje ili je poprilično sitno i stopilo se s kožom. Mellisa osim dugom tamnom kosom i crtama lica i građom podsjeća na Kim, a sudeći prema pozi i istaknutim atributima, dala je do znanja da se i ona ima čime pohvaliti.

Mellisa je, moramo priznati, previše zgodna, a i zbog nekih pojavljivanja u reklamnim kampanjama trn je u oku Kim Kardashian, koja smatra kako su se koristeći njezinom ‘dvojnicom’ htjeli okoristiti njezinim ugledom. Bilo kako bilo, Melissa i dalje privlači pažnju, a ovo je jedna vrlo seksi novogodišnja fotografija. Lijepa Melissa nedavno se zaručila, a Novu godinu čekala je sa zaručnikom u hotelu London.

tportal

Komentari

komentara