Magazin

Objavljeno još jedno Bradovo pismo? – "Odnos nam je lošiji, ljepota je napušta"

Napisao admin

Slavni par Angelina Jolie i Brad Pitt neiscrpan su izvor tračeva u američkim medijima, a jedan takav u nizu objavio je i magazin Life&Style u kojem je i navodno još jedno Bradovo pismo.


Angelina Jolie i Brad Pitt (Foto: Arhiva)

Jeste li surfajući Internetom naletjeli na još jedno pismo Brada Pitta, ovoga puta posvećeno Angelini Jolie? Pa ako jeste onda morate i znati da je ono potpuno lažno! Hollywood Cop piše kako je lažno pismo objavljeno još u svibnju 2012. prije, i to puno prije nego li je Angelina imala operaciju dvostruke mastektomije ove godine. Opet je počelo kružiti Internetom prije nekoliko dana kada je objavljeno i pismo koje je Brad Pitt svojoj bivšoj djevojci Jill Scholen ranim 80-ih.

A ako vam je promakla ova internetska spačka, evo što piše u tom famoznom pismu koje je Brad navodno uputio svojoj Angelini.

‘Moja žena se razboljela. Stalno je nervozna zbog problema na poslu i s djecom. Smršavila je 15 kilograma, jako je mršava i stalno plače. Nije sretna, ima glavobolje i ne osjeća se dobro. Naš odnos je počeo pucati. Ljepota ju je ostavila, ima podočnjake i prestala se njegovati. Odbila je snimati filmove i nije prihvaćala uloge. Izgubio sam nadu i mislio sam da je svemu kraj… No, odlučio sam nešto poduzeti. No, bez obzira na sve, ona je najljepša žena na svijetu. Idol je muškarcima i ženama diljem svijeta, a ja sam sretnik kojemu je dopušteno spavati na njezinom ramenu.

Počeo sam je obasipati cvijećem, poljupcima i komplimentima. U javnosti sam samo pričao o njoj, živio sam samo za nju. I nećete vjerovati, no ona je procvjetala. Postala je bolja nego ikada. Nije više bila nervozna i voljela me je još više. Shvatio sam još nešto: Žena je odraz muškarca s kojim živi’ – piše u tom navodnom pismu Brad Pitta.

I prije nego li počnete komentirati život najslavnijeg hollywoodskog para, samo vas još jednom podsjećamo – pismo je LAŽNO!

dnevnik.hr

Komentari

komentara