Magazin

I dalje zaljubljen – Sorajin dečko: Sram te bilo, može otac da ti bude!

Napisao admin

I dalje zaljubljen: Mladić s kojim je Soraja bila u vezi dve godine slao joj poruke u kojima kaže da joj treba on, a ne selektor „orlova“


Soraja (Foto: arhiva)

Sorajine bivši dečko Ivan Pripuz (32), sin poznatog hrvatskog biznismena, s kojim je počela da se zabavlja nakon svog prvog sudjelovanja u “Velikom bratu” i kojeg je ostavila nakon dvije godine zbog Siniše Mihajlovića (44), ne može se pomiriti s tim da ga je, kako kaže, “šutnula kao posljednje smeće”.

Soraja se brani

Čim je saznao da se Soraja povezuje sa selektorom “orlova”, počeo je da joj šalje poruke u kojima navodi da ona “radije pristaje biti nečija ljubavnica nego imati normalnu vezu”! Kurir prenosi neke od tih poruka.

– Ali ne shvaćam što si tako jadna da me zamijeniš s frajerom koji ti može biti otac, ma ne možeš mi pričaš da si se zaljubila, što on to ima, a da ja nemam? –

Pisao je Sorajine sada već bivši, na što mu je ona odgovorila:

– Ne razumijem što ti hoćeš od mene i otkud ti znaš tko je u pitanju, uopće govoriti tako da mi može otac biti?

Lijepa si, ali glupa

– Ljube moja, imaš divne prijateljice od kojih se sve sazna. A ja kreten protiv cijele obitelji zbog tebe, a ti me šutneš kao posljednje smeće zbog oženjenog frajera, pa kakav dojam misliš da on ima o tebi kad si mu ljubavnica? Svi su bili u pravu, lijepa, a glupa, što sam drugo mogao očekivati od tebe. A znaš što? I to sam htio da ti oprostim što si me prevarila jer te jebeno volim, ali ti bi, fakat, prije da glumiš ljubavnicu nego da imaš normalnog dečka! Stidi se!

Soraja mu je odgovorila da je razlog raskida to što je prestala da ga voli.
– Žao mi je ako misliš tako o meni, ja sam bila iskrena i rekla sam ti da više ne osjećam isto prema tebi i da je kraj, a ja ne mogu srcu da naredim i sve što se dogodilo otkako smo prekinuli tebe ne treba da zanima .

kurir

Komentari

komentara