Magazin Video

Stanija o vođenju ljubavi – Prvi odnos s Filipom vrijedan čekanja! (VIDEO)

Napisao admin

– Filip me je dovoljno poštovao da nije želio seks pred kamerama. Ono što se dešava u našem krevetu ostaje između četiri zida, ali mogu da kažem da je vrijedilo čekati. Filip je divan – kaže Stanija za Telegraf.


Stanija i Filip (Foto: kurir)

Starleta Stanija Dobrojević za Telegraf kaže da je prvi seks sa dečkom Filipom Panajotovićem vrijedilo čekati i napominje da sa Filipom traži stan u Beogradu, budući da trenutno žive kod nje u Novom Sadu. Dobrojevićeva napominje da je Filip dečko kakvog bi svaka djevojka poželjela, a da će od njega napraviti najpoželjnijeg muškarca u Srbiji.

– Filip me je dovoljno poštovao da nije želio seks pred kamerama. Ono što se dešava u našem krevetu, ostaje između četiri zida, ali mogu da kažem da je vrijedilo čekati. Filip je divan – kaže Stanija za Telegraf, i dodaje da su veoma ružni komentari javnosti da je maneken “papučar i njen potrčko”.

– Ti komentari su zaista zlobni i nisu na mjestu, jer je Filip dečko kakvog bi svaka djevojka poželjela. Zaista je uvijek tu za mene, stalno smo zajedno, evo i dok sada pričamo, on je pored mene. Ujutru mi kuva kafu i to je nešto najljepše, a takvim zlobnim komentarima nema mjesta u našem slučaju. Ja od Filipa mogu da napravim najpoželjnijeg muškarca u Srbiji.

Maneken i starleta traže stan u Beogradu, a trenutno žive kod nje u Novom Sadu.

– Najčešće smo u Novom Sadu kod mene, a tražimo stan u Beogradu, zbog svih naših poslovnih i privatnih planova.

Dobrojevićeva dodaje da će umanjiti gole slike na društvenim mrežama, ali ne namjerava potpuno da ih eliminiše.

– Filipu smeta moje nago slikanje, naravno da ću umanjiti, ali neću potpuno prestati sa tim. Ukoliko dobijem neku dobru ponudu, da se slikam za naslovnu stranu, naravno da ću prihvatiti. Za društvene mreže to će biti samo umjerene slike, koje neće biti vulgarne – rekla je Stanija.

U priloženom videu pogledajte kako je Stanija na “Farmi” napalila pa ohladila Filipa!

telegraf.rs

Komentari

komentara