Magazin

Prvo BRAČNO PUTOVANJE: Evo koju destinaciju su Filip i Aleksandra izabrali za MEDENI MJESEC!

Napisao A. K.

Aleksandra Prijović stala je na ludi kamen proteklog četvrtka i rekla „da“ svom izabraniku Filipu Živojinoviću.

Mladenci su prvu bračnu noć proveli u prestoničkom hotelu, a za razliku od većine onih koji dan nakon venčanja odlaze na medeni mesec, Aleksandra i Filip su morali da odlože to putovanje.

Naime, Prija ima veliki broj zakazanih nastupa koje mora da ispoštuje, te s tim u vezi nije mogla da organizuje odlazak na medeni mesec.

Kumovi bračnog para Jelisaveta i Miloš Teodosić predložili su Aleksandri i Filipu, da bi najbolje bilo da nakon obaveza koje imaju dođu kod njih u Los Anđeles.

– Priji se dopala ta ideja, pa je u dogovoru sa Filipom odlučila da prihvati poziv. Ona i Jelisaveta se odlično slažu, pa su već isplanirale šta bi mogle da obiđu, koje butike da posete, tako da ovo neće biti klasično bračno putovanje – kaže izvor za VIP.

S druge strane, Aleksandra će nakon boravka u Americi zajedno sa Filipom otputovati na Maldive.

– S obzirom na to da nisu mogli da odbiju poziv kumova, njih dvoje su rešili da nakon povratka iz Los Anđelesa, otputuju u toplije krajeve. Odabrali su Maldive, jer su tamo već boravili zajedno sa celom porodicom Živojinović, a ovoga puta Aleksandra i Filip žele da se osame – kaže naš izvor.

Izvor: alo.rs

Komentari

komentara