Magazin Video

Saznajemo – Cecina kćerka Anastasija u "X faktoru"! (VIDEO)

Napisao admin

Anastasija Ražnatović prijaviće se za učešće u muzičkom šou prigramu 'X faktor', koji od oktobra počinje da se prikazuje na TV 'Pink'.


Anastasija Ražnatović (foto: puls)

Kako Telegraf saznaje, Anastasija Ražnatović (15), ćerka pjevačice Svetlane Ražnatović, takmičiće se u jednom od najpopularnijih muzičkih šou programa “X faktor“, koji od oktobra počinje da se prikazuje na TV “Pink”.

Cecina nasljednica biće jedna od najozbiljnijih kandidatkinja ne samo za ulazak u finale, već i za pobjedu u ovom šou programu, jer osim što lijepo pjeva, mnogi koji je poznaju tvrde da ima i harizmu i upravo taj “x faktor” potreban da se postane zvijezda.

– Gotovo je izvjesno da će se Anastasija prijaviti za učešće u “X faktoru” – kaže izvor Telegrafa, i dodaje:

– Ceca se isprva dvoumila, budući da Anastasija ima obaveze u školi koju pohađa na Kipru, ali su je iz produkcije ubijedili da pristane da ćerki dozvoli učešće – zaključuje naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.

Javnost je nekoliko puta imala prilike da se uvjeri u Anastasijin talenat, budući da je svoje izvedbe poznatih hitova kačila na društvene mreže. Anastasija voli da pjeva i Cecine pjesme, te je svoje fanove obradovala upravo numerom svoje majke “Idi dok si mlad”.

Inače, Anastasija ima mnogo fanova na društvenim mrežama, a njen profil na Fejsbuku prati oko 179.000 ljudi.

Podsjetimo, “X faktor” je muzički šou program za koji je karakteristično da učesnici osvajaju žiri i publiku ne samo svojim glasom, već i koreografijom, stasom, ali i mogućnošću da se prilagode kamerama i javnom nastupu.

U prilogu poslušajte kako Anastasija pjeva Rijanin hit “Unfaithful” i pjesmu “Nisam te se nagledao”.

telegraf.rs

Komentari

komentara