Magazin

Najpoznatija astrologinja na svijetu Suzan Miler izbacila je prvi horoskop za 2022. godinu i evo šta čeka svaki od znakova

Napisao H. H.

Cijeli svijet pomno prati sve objave astrološkinje Suzan Miler vjerujući da su njene astro prognoze najtačnije. Ona je za magazin InStyle već spremila prvi godišnji horoskop za 2022. i evo šta nas sve čeka.

Ovan
Poslije nekoliko nezgodnih godina za Ovnove, 2022. predstavlja period prosperiteta i optimizma. Jupiter prolazi kroz znak Ribe tek svake dvanaeste godine tako da počinjete novi i vitalan životni period koji će zahvatiti nekoliko aspekata. Upoznaćete značajne i uticajne ljude i razviti odlične i korisne kontakte, neki čak i one vezeane za romantičan dio života. Ako ste sami, uzmite za ozbiljno ta nova poznanstva čak iako možda niste potpuno ubijeđeni da su pravi izbor za vas pri prvom susreti. Jupiter je u vašem znaku i to je najbolji aspekt za pronačaženje prave i dugotrajne ljubavi.

Moguće je da ćete tokom 2022. godine upoznati malo iskusnije i starije ljude koji bi mogli da vam pomognu da napredujete u karijeri. To neće biti vezano za nešto što već poznajete i čime se bavite, ali će vam značiti u periodu koji stiže i čeka vas progres na poslu. Kada Jupiter napusti znak Ovna 16. maja 2023. i pređe u Bika, to će za vas označiti finansijski dobar period ali ne zaboravite da će on započeti već 2022. godine i to vašim radom. Vjerujte, imaćete puno sreće.

Bik
Prve dvije trećine 2022. godine biće veoma uzbudljive i nabijene energijom za vas. Sva od planeta daje vam samopouzdanje i prilike tako da nećete moći da sjedite i čekate. Najbolji dio je s početka godine, u februaru pa sve do avgusta. Poslije toga vam predstoji rješavanje problema koje će potrajati sve do januara 2023.

Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Povišen pritisak? Ne zanemarujte zdravlje i djelujte odmah…
Sponosored by MonadPlug

Stephen Sondheim, Icon of American Musical Theater, Dead at 91
Na početku 2022. Jupiter ide u Ribe i to je za vas dobra vijest jer vam stiže profit od poslova koje ste završavali tokom 2021. godine. Ovo pogotovo važi za one koji su samostalni privrednici. Ovaj period donosi vam proširenje kruga prijatelja, konatakata i kolega koji će direktno uticati na vaše finansijske aspekte omogućavajući dA zarađujete dosta dobro.

U ljubavi najbolja prilika za novo poznanstvo je 27. avgust kada je mladi Mjesec u Vagi pa je moguće i da ćete imati uspješan sastanak na slijepo. Cijela godina će vam inače biti puna prilika ali i promena. Te promjene mogu da budu dobre jer se mijenja dosta u vašoj karijeri ali i u ljubavi. Bićete okruženi sa puno novih i fascinantnih ljudi koji će ulaziti u velikom broju u vaš život. Prijatelji će odigarti izuzetno važnu ulogu jer paze na vas. Među novim prijateljima, oni koji su sami, mogli bi da pronađu i ljubav.

Blizanci
Godina koja je pred nama biće najbolja za vas na poslovnom polju u poređenju sa prethodnih deset. Imaćete toliko poslovnih prilika od kojih mnoge niste ni sanjali. Najbolji period za profesionalno napredovanje biće kada Jupiter prolazi kroz Ribe, od 28. decembra 2021. do 10. maja 2022. godine a naročito obratite pažnju na 2. mart pa onda opet u periodu od 27. oktobra do 20. decembra.

Jupiter će i dalje biti u Ribama kada Mjesec bude u vašoj desetoj kući od 14. aprila do 24. maja, a najbolji trenutak za posao biće do 10. maja. Početak godine, mart, april i maj biće dobar za Blizance koji planiraju da započnu novi posao a novac za trud vas čeka u mesecima nakon toga.

I dok je 2022. značajna godina u poslovnom smislu, ljubav će zauzeti sporedno mjesto. Imaćete naravno neke lijepe romantične epizode. U periodu od 10. maja do 27. oktobra imaćete više prilike za ljubav a neki će tada ostvariti dugogodišnje želje vezane za emocije. Generalno gledano, ovo će biti prilično brza i uzbudljiva godina za Blizance. Imaćete utisak kao da ste stalno u petoj brzini, zato nađite način da se malo opustite, najbolje uz prijatelje. Dragi Blizanci, napredujete na poslovnoj ljestvici i ništa vas neće moći zaustaviti.

Rak
Pred Rakom je srećna godina jer će položaj Jupitera u Ribama za vas značiti samo pozitivne stvari. Čekaju vas poslovna poznantsva i poslovna putovanja, dobar je period za one koji se bave medijima ili izdavaštvom ili pak rade u školstvu. Pazite se perioda retrogradnog Jupitera poslije 10. maja. Jupiter će međutim uticati pozitivno na vas jer ćete biti zdravi, optimistični i pratiće vas romantika na svakom koraku. Najbolji trenuci su vezani za 31. mart kada imate otvorene apsekte za napredovanje u karijeri, ali i za sopstvenu promociju i jačanje svog imidža.

Venera će ući u vaš znak 17. jula i ostaće tu do 11. avgusta. Ovo je vrijeme za druženje, upoznavanje novih ljudi, šoping i generalno za sređivanje vašeg spoljašnjeg izgleda jer ćete imati uspjeha u šarmiranju svih onih koji vam se dopadaju. Za zauzete Rakove najbolje bi bilo da se u ovom periodu planira neki odmor.

Lav
Godina koja je pred nama mogla bi da donese nevjerovatno veliku finasijsku dobit. U 2022. Jupiter će biti u Ribama, vašoj osmoj kući novca i to od 29. decembra 2021. do 10. maja 2022. I to će tako biti prvi put u prethodnih 12 godina, tako da će se stvari okrenuti u vašu korist. Ovo će i te kako važiti tokom nedjelja nakon mladog Mjeseca 2. marta i to će biti veoma uspješan mjesec za vas u finansijskom smislu.

Kada je ljubav u pitanju vi ćete prosto blistati od 23. novembra, taman na vrijeme za praznike. Sunce, Venera i Merkur će biti na istom mestu dok će Mars biti u Blizancima, u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva, i njegov uticaj će rasti sve do kraja januara 2023. Imaćete bogat društveni život.

Ove godine Lavovima se menja život. Finasijski dobro će vam ići, sa mogućnostima za izuzetan napredak. Prijatna i prava prijateljstva će vas pratiti a oni koji su sami mogli bi u avgustu i septembru da očekuju neku promjenu po ovom pitanju.

Djevica
Za Djevice se završava skoro dve godine burnih promjena i izazova i kako polako ulazimo u 2022. vi se napokon osjećate malo sigurnije i opuštenije.

Za Djevice koje su u ozbiljnim vezama ide odličan period koji bi mogao da završi vjeridbom ili brakom i to od 28. decembra do 10. maja, Isti položaj Jupiter će imati i od 27. oktobra do 20. decembra i to će biti odličan trenutak da se načini taj bitan korak u svakoj vezi. Ukoliko ste već u braku ide vam dobar period koji bi mogao da dovede do kupovine nove kuće ili nekog većeg odmora, a za neke i prinova u porodici. Ako ste sami, najbolje će vam biti kada Mars bude prolazio kroz Raka, u vašoj kući prave ljubavi, i to od 24. januara do 5. marta. Tada su vam najbolji aspekti za poznanstvo.

Novac koji vam je potreban stići će tačno na vrijeme i neće vas brinuti ove godine.

Čeka vas značajna i srećna godina, sa mogućom ozbiljnom vezom i šansa da napredujete visoko na karijernoj ljestvici uz veliki novac, samo morate da budete malo efikasniji. U drugoj polovini 2022. imaćete dovoljno energije da se razvijete i da popravite poslovni položaj, i to naročito u septembru.

Vaga
Nešto posebno vam se sprema u 2022. Neptun se sreće sa Jupiterom u Ribama 12. aprila i to se za Vage dešava samo jednom u životu i to u 2022. To vam donosi veliku sreću na profesionalnom planu. Jupiter vam je naklonje i od 10. maja do 27. oktobra, a onda i krajem godine, pa sve do 16. maja 2023.

U vašoj kući braka i ozbiljnih veza kao i velikih saradnji, Jupiter donosi puno sjaja i pozitivne energije. Vaš partner će vjerovatno gurati stvari da se pokrenu i negdje vas usmjeriti ka tome da se vežete. Ako ste u vezi i zaljubljeni ste, vrlo je moguće da ćete se veriti ili čak i večnati. Generalno gledano, imate dobru godinu isprd sebe. Dobar je period u februaru i martu i imaćete baš puno vremena tada za zabavu i nova poznastva ako ste sami. Obratite pažnju na 6. mart kada će se Mars i Venera sresti u Vodoliji, vašoj kući ljubavi, jer tada će se desiti neverovatna hemija između vas i još jedne osobe koja vam je bitna.

Na poslovnom planu bez većih trzavica, sve će teći po planu. Čak iako ste imali problema sa poslom, lako ćete naći novo zaposlenje, samo je potrebno da ga poztražite jer vas čeka napredak u 2022.

Škorpija
Već dugo ste skoncentrisani na svoju karijeru ali ste tokom 2021. godine počeli polako da pravite balans u svom životu. Sada, ulazite u drugačiji period. Jupiter će biti u vašoj petoj kući od 28. decembra 2021. do 10. maja 2022. a onda i opet krajem godine, i to će biti vrijeme pravog uživanja u ljubavi i romantici za vas, imaćete puno zabave, nježnih trenutaka, podjednako same Škorpije i one koje su u vezama ili braku.

Mart će vam biti izuzetno srećan. Najsrećniji dan je 5. mart kada Jupiter bude u konjukciji sa Suncem. Ovo se dešava samo jednom godišnje i čekaćete još 12 godina da se to desi tako da da bude u vašoj petoj kući sreće. Zato, iskoristite ovaj dan koji će vam i finansijski biti naklonjen.

Inače, najbolji period za ljubavni život vam je nakon što Jupiter izađe iz svog retrogradnog hoda, odnosno između 20. novembra i 20. decembra.

Strijelac
Ova godina Strijelcu donosi promjenu u kvlaitetu života. Pridružite se nekim klubovima, upišite tečaj ili nešto slično, a moguće je da ćete dosta raditi na razvijanju svojih društvenih mreža, kontakata i poznanstava.

Plan vam je da izlazite i upoznajete nove ljude. Avanturistički Strelac može da okleva malo oko ideje da se veže, ali ako pronađete nekog ko deli vašu ljubav prema putovanjima, to bi mogao da bude savršen spoj. Ako već imate nekog takvog, ko vas voli i inspiriše i želi da stvori zajednički život sa vama, onda će vam Jupiter u Ovnu pomoći da provedete više vremena sa tom osobom.

Iako ćete ove godine više biti fokusirani na sebe, unutrašnji mir i privatnu stranu, imaćete i priliku da ostavite trag i na poslovnom polju. Jupiter koji vam donosi sreću, biće u kući tačno naspram vaše desete kuće nagrada i dostignuća, dajući vam energiju. Pratite šta vam se dešava oko 18. marta jer dosta toga što ste radili u prošlosti i trudili se, sada može da vam donese puno i da pomogne vašoj reputaciji. Imate čemu da se radujete u 2022.

Jarac
Moguće je da vas očekuje novi projekat vezan za pisanje, marketing posao u PR ili u oblasti programiranja. Ulozi će biti veliki ali će Jupiter, planeta sreće, biti na vašoj strani i pomoći će da maksimalno iskoristite svoj potencijal i talenat. Neki od srećnih datuma uključuju 4. februar kada možete da očekujete profit od poslova koje ste započeli, ali i 25. septembar kada novi mesec bude bio u vašoj destoj kući štp bi moglo da vam donese poslovnu ponudu koja će biti previše dobra da je odbijete.

I vaš ljubavni život će biti dosta dobar u prvoj četvrtini godine. Venera i Mars, dve planete ljubavi, srešće se dva puta tokom 2022. godine. Prvi put 16. februara kada će se sresti baš u Jarcu i tada će vaša privlačnost biti magnetišuća. Ovo je idealno vreme za romansu i ljubavni život. Uran, planeta nepredviđenog razvoja dešavanja, biće u Biku, vašoj petoj kući prave ljubavi i pomoćiće u dobroj komunikaciji, dobijanju obećanja koja će se ispuniti i očekuju vas i putovanja. Dan zaljubljenih će vam stići malo kasnije, 17. februara ali kada bude došao tada, dobićete vesti koje ćete i te kako željeti da čujete.

Ukratko, 2022. ima potencijal da bude dobra i velika godina za vas. Možete da uradite puno i za sebe i za druge, univerzum vas sluša.

Vodolija
Budite uzbuđeni zbog 2022. godine jer će biti lijepa i uspješna za vas. Pod uticajem Saturna bićete pred zadacima koji će od vas zahtevati koncentraciju i posvećenost. To bi možda mogao da bude ulazak u brak, za neke predstavnike ovog znaka dobijanje djeteta, pokretanje privatnog posla, kupovina prve nekretnine ili početak školovanja. Pre nekoliko godina niste bili spremni da se prihvatite obaveza koje ćete prigriliti sada ali Saturn koji upravlja konceptom vremena, pripremio vas je na to u 2022.

Mart i april bi trebalo da budu spektakularni meseci kada je ljubav u pitanju zahvaljujući prolasku Marsa kroz vaš znak i to u periodu od 5. marta do 14. aprila. Venera vam donosi šarm i harizmu i to baš tog 5. marta koji je za Vodolije najsrećniji dan u godini. Taj datum mogao bi da označi početak ljubavi između vas i nekog novog, ili ako ste već u vezama ili braku, da ponovo pokrene nežnosti privrženost između vas i partnera.

Za Vodolije 2022. godina će biti godina pozitivnih dešavanja. Vi ćete ući u jedan pozitivan i uspešan finansijski perod, verovatno najbolji posle dugo vremena. Imaćete prilike da putujete, da pronađete rešenje za porodične probleme ali i da potpišete vredne ugovore. Ovo će biti godina kada ćete iskusiti i ljubav i romatiku i to će biti prisutno i krajem godine i nastavlja se na početak 2023.

Ribe
Za vas će ovo biti presudna godina koju ćete dugo pamtiti po sreći jer su aspekti takvi da vas očekuje uspjeh u svakoj oblasti života. Na ivici ste ulaska u period koji će u finansijskom smislu biti najbolji za vas cijele ove dekade, za neke i cijelog života. Ovo je godina brojnih prilika u karijeri i zato morate da budete veoma izbirljivi pred onim što vam se nudi. Poslovi koje započnete vrlo vjerovatno će vam donositi dobit i u narednim godinama. Čak će se i vaše zdravlje popraviti i do kraja 2022. osećaćete se snažnije nego ikada.

Najbolji dan da pronađete ljubav biće 30. april jer tada će se Jupiter i Venera sresti u vašem znaku prvi put u dekadi. Ako ste u vezi, usporit ćete ritam i posvetiti se maksimalno osobi sa kojom ste i to će za nju biti najljepši mogući poklon.

Čeka vas prilično dobra godina. Privatni život i lični ciljevi biće u centru svega što vam se dešava i vi ćete briljirati na poslovnom planua, a novac će samo pristizati, prenosi Noizz.rs.

Komentari

komentara