Magazin

Ženama rođenima u ova tri horoskopska znaka muškarci ne mogu odoljeti

Napisao H. H.

USKORO se bliži Valentinovo, a dok neki planiraju kako će taj dan provesti uz svoju djevojku ili dečka, drugi samuju. Ako se pitate zbog čega još možda niste pronašli srodnu dušu, astrologija bi vam mogla dati odgovor.

Ženama rođenima u znaku Bika, Blizanaca i Jarca navodno je teško odoljeti i gotovo svi muškarci padaju na njihov šarm, pa je njima puno lakše pronaći partnera.

Evo i zašto je to tako.

Bik
Ne postoji muškarac koji može odoljeti njezinu šarmu, ljepoti ili snazi. Ova je žena uvijek najglasnija osoba u prostoriji. Muškarce privlači svojom duhovitošću te posjeduje snažne liderske vještine, zbog čega je sklona organizaciji i kontroli. Ona je netko tko je lijep izvana, ali i iznutra.

Blizanci
Ima tradicionalnu ljepotu koju obično možete vidjeti samo u starim filmovima i uvijek se ponaša kao prava dama. Jako dobro čita ljude pa joj nemojte pokušavati prodati neke priče jer ih neće “kupiti”. Žene rođene u ovom horoskopskom znaku imaju zapanjujuće oči pa kad je pogledate u njih, nećete joj moći odoljeti. Odmah ćete se zaljubiti u nju, prenosi “Index“.

Jarac
Ne voli veze za jednu noć, pa nikada neće biti s nekim samo radi kratkotrajnog užitka. Radije bi ostala sama nego se zadovoljila s manje od onoga što zaslužuje. Inteligentna je, pa će vam kad budete razgovarali biti zanimljivo i naučit ćete stvari koje prije niste znali. Voli muškarce koji imaju nešto pametno za reći. Zna da se izgled može promijeniti, ali način na koji muškarac misli neće se promijeniti tako lako. Snažna je i uvijek postiže svoje ciljeve bez obzira na to koliko joj vremena za to treba. Ova žena nikad ne bi bila u nasilnoj ili toksičnoj vezi jer se dovoljno cijeni da ne dopusti muškarcu da je kontrolira.

Komentari

komentara