Magazin

PROČITAJTE DANAŠNJI HOROSKOP: SMANJITE NERVOZU I STRES!

Napisao H. H.

Rakovi razočarani u partnera, Vodolija želi da pokaže svoja osjećanja jednoj osobi.

OVAN

Moguće je da ste trenutno u fazi u kojoj možete malo da se odmorite i opustite. Niste spremni za pretjerano naprezanje. Ukoliko ste u braku, moguće je da sada preispitujete svoje odluke i odnos koji imate. Problemi sa stomakom.

BIK

Možete da očekujete da će tokom današnjeg dana biti manjih komplikacija na vašem poslu. Pokušavate da stupite u kontakt sa osobom sa kojom ste nekada davno imali vezu. Još uvijek niste zaboravili sve. Problemi sa sinusima.

BLIZANCI

Moguće je da ste zabrinuti iako za sada na poslu sve ide dobro. Pokušajte da ne stvarate tenziju bez potrebe. Imate stabilan i dobar odnos sa voljenom osobom, što vas čini sretnim. Povedite računa o štitnoj žlijezdi.

RAK

Nije pretjerano povoljan dan, pa nemojte da očekujete da ćete brzo doći do ostvarenja svojih ciljeva. Moguće je da ste malo razočarani u vašeg partnera i da vam je potrebno vrijeme da razmislite. Hroničan umor vas muči. prenosi hayat

LAV

Imate neke dileme vezane za poslovno polje i ne možete da prevagnete na neku stranu. Treba vam još vremena za razmišljanje. Moguće je da ne pokazujete svoje emocije iako to partner očekuje od vas. Nesanica vas muči.

DJEVICA

Možete da očekujete nove poslovne komplikacije. Potrebna vam je pomoć saradnika kako biste ih riješili. Niste se mnogo posvetili osobi koja vam se dopada jer vam se čini da ona već ima nekoga. Mogući su grčevi u mišićima.

VAGA

Možete da očekujete poboljšanje komunikacije u kolektivu i generalno dobru situaciju na polju posla. Osjećate se dobro pored svog partnera i zadovoljni ste vašom vezom. Odlično se osjećate i zdravlje vam je dobro!

ŠKORPIJA

Možete da očekujete dobar dan pogotovo ako se bavite poslovima vezanim za pravo ili bilo kakvo sprovođenje zakona i pravila. Ljubav vam je sada na posljednjem mjestu niste posvećeni partneru. Problemi sa migrenom.

STRIJELAC

Može vam se pružiti prilika za saradnju sa inostranstvom, koja bi bila veoma povoljna po vaš posao. Veoma ste šarmantni i lako osvajate. Možete da očekujete sreću na polju paralelnog flerta i tajnih veza. Čuvajte zdravlje.

JARAC

Nemate neke veće promjene kada je u pitanju posao. Današnji dan vam protiče sasvim mirno i bez trzavica. Moguće je da niste spremni za ozbiljnu vezu iako bi osoba sa kojom se viđate to sada željela. Potrebno vam je opuštanje.

VODOLIJA

Sami donosite važne odluke vezane za posao i tniste spremni da bilo kome dopustite da umjesto vas povlači poteze. Želite da pokažete svoja osjećanja osobi koja vam se duže vrijeme dopada. Ojsetljiva koljena i zglobovi.

RIBE

Moguće je da vas očekuje veoma naporan dan ali ćete uspjeti da uradite sve ono što se od vas očekuje. Bit ćete pozitivno iznenađeni gestom koji će napraviti vaš najnoviji udvarač. Smanjite nervozu i stres.

Komentari

komentara