Magazin

Katastrofa u najavi: Kome je palo na pamet da snima “Seks i grad” bez Samante

Napisao A. K.

Da li možete da zamislite junakinje serije “Seks i grad” u ovom vremenu napretka, tehnologije i društvenih mreža? Sajtova za upoznavanje i lakše flertovanje?

Pa možda ćete i imati jer se razmišlja o snimanju novih epizoda ove kultne serije, ali sa jednom bitnom promenom. U ekipi neće biti Kim Katral, koja je tumačila čuvenu Samantu.

I dok Sara Džesika Parker tvrdi kako bi bilo divno da se ponovo sastanu svi i da se nađu u novim izazovima koji su potpuno drugačiji od onih koje poznajemo iz serija, budući da se i svet promenio, njihov četverac više neće biti na okupu.

Sara, Sintija i Kristen za sada su voljne da se ponovo sastanu u čuvenoj seriji “Seks i grad”, starije i zrelije sa novim izazovima. Ali ne i Samanta. A šta je ova serija bez žene koja je toliko uživala u kratkim aferama, koja je bila najliberalnija, koja je otvoreno govorila o seksu, koja je samostalna i uspešna?

Kako su ranije pisali svetski mediji, razlog što više ne želi da bude deo ekipe je svađa između nje i Sare, što su obe brzo demantovale.

Kako se sada navodi, Kim je već dobila scenario koji joj se nikako nije dopao. Koliko god liberalna, postoje neke stvari koje ne želi da prihvati. Navodno, scenaristi od nje zahtevaju da ima emotivne scene sa četrnaestogodišnjem dečakom, sinom Mirande Hobs koju tumači Sintija Nikson.

Bredi (14), četrnaestogodišnji dečak, trebalo je da bude uhvaćen tokom masturbacije, a da zatim šalje eksplicitne fotografije svog tela Samanti. Zbog toga je glumica odbila da bude deo novog dela serije “Seks i grad”.

Sa druge strane, Sara Džesika Parker se baš raduje ponovnom radu na ovom projektu.

“Volela bih da vidim gde su svi. Radoznala sam, svet se promenio čak i od filma. Recimo, niko od likova nije pričao nikad o društvenim mrežama, što mislim da bi bilo zanimljivo. Sa druge strane pokreti #MeToo kao i Time’s Up zaista su usmerili razgovore o seksualnoj politici i mislim da bi Keri Bredšo bila toliko pohlepna da podeli svoja osećanja i razmišljanja”, rekla je Sara.

Izvor: Noizz.rs

Komentari

komentara