Magazin Video

Zvezde Granda – Milena napala Milicu Pavlović! (VIDEO)

Napisao admin

Direktor ''Grand produkcije'' Saša Popović dao je interesantan savjet Mileni Novaković prije nego što je ona izašla na scenu da otpjeva svoju novu pjesmu "Tajni kod", koju je dobila kao finalista posljednje završene sezone.


Milica Pavlović (foto: smedia)

–Vidi Milena. Ti si iz Leskovca kao i Milica Pavlović. Malo više vrckaj, budi još energičnija na sceni. Napadni Milicu Pavlović, dao je savjet Popović mladoj pjevačici, što je ona i poslušala jer je kasnije zavrckala uz svoj “Tajni kod” za desetku.

Milena je ekskluzivno za “Pulsonline” otkrila kako doživljava takmičenje Milice i nje na sceni.

–Milicu doživljavam kao uzora. Ona je pomjerila granice na našoj muzičkoj sceni. Ne vjerujem da će mi ona zamjeriti što sam zavrckala kao i ona. Bila bih presrećna da imam karijeru kao ona. Uz naš južnjački temperament koji posjedujemo, teško se možemo obuzdati uz note brže dens muzike i trudila sam se uvijek kada sam sa njom da učim od nje, izjavila je Nokakovićeva za naš portal.

Inače, interesantno je da su Milena i Milica iz istog grada i da su išle zajedno u srednju školu.

Poznato je i da je Leskovčanka pronašla svoju ljubav u takmičenju – mladog pjevača Dejana Čavića. Zanimalo nas je da li sada postoji ljubomora, naročito nakon ovako atraktivnih scenskih nastupa koji će pratiti njene naredne nastupe i promovisanje nove pjesme.

–Dejan je divan. Podržava me u svemu, zbog njegove podrške sam. ja mislim stigla do kraja. Do sada sam pjevala balade i mislim da sam dokazala svoj glasovni dijapazon. Sada je vrijeme za pravi ljetni hit i vrckanje, zaključila je Milena, a vi poslušajte njenu prvu pjesmu.

puls

Komentari

komentara