Magazin

Dnevni horoskop za srijedu 4. novembar 2020:

Napisao H. H.

Rak zadovoljan, Djevica uspješna, Jarac nezadovoljan, Ribe se kolebaju

OVAN

Zbog priliva finansija osećate se dobro. Posao stagnira i zbog toga ste zabrinuti. Emocije su vam žestoko proradile i počinjete da razmišljate o daljem razvoju veze. Na polju zdravlja mogući su problemi vezani za variranje pritiska.

BIK

Zadovoljni ste kako se posao odvija. Nadređena osoba ima nove planove sa vama koji vam ne odgovaraju u potpunosti. Odličan je dan za novo poznanstvo. Sasvim iznenada druga osoba budi interesovanje u vama. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Prilično ste nesigurni u svoje sposobnosti kada su poslovne obaveze u pitanju. Nadređena osoba vam pruža podršku i veruje u vaš uspeh. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja ne deluje preterano druželjubivo. Zdravlje je stabilno.

RAK

Na poslu vas očekuju teškoće koje zahtevaju dodatan trud. Novac stiže što vam daje snagu da se izborite sa teškoćama. Ako ste u braku imate utisak kao da ste oboji krenuli svako na svoju stranu. Pokušajte da ograničite unos hrane.

LAV

Situacija je poslu je prilično dramatična. Srećom probleme vidite kao izazove i način da se istaknete. Emotivno ste prazni i pasivni. Ništa ne radite po pitanju promene statusa. Kada je zdravlje u pitanju pripazite na grlo.

DEVICA

Komunikacija vam nije jača strana tako da ne uspevate da postignete poslovni sporazum. Usamljeni ste, ali rešeni da poboljšate društveni život u cilju pronalaženja druge polovine. Pod stresom ste i potreban vam je odmor.

VAGA

Uprkos ozbiljnim pripremama poslovni sastanak se ne odvija kako želite tako da ne uspevate da postignete sporazum. Odlučni ste u tome da rešite probleme sa partnerom tako da inicirate razgovor na koji on pristaje. Zdravlje je stabilno.
ŠKORPIJA

Poslovna situacija je nezadovoljavajuća. Plašite se da neće skoro doći do poboljšanja. Novac vas brine i razmišljate o pozajmici. U potpunosti se

posvećujete partnerci. Ljubav i strast su vam neophodni. Zdravlje je stabilno.

STRELAC

Saradnja sa kolegama nije najbolja. Imate utisak da su pojedinci latentno agresivni prema vama. Ponašate ste kulturno, ali ste prilično obazrivi. Nezadovoljni ste brakom. Potreban vam je mir, a druga strana to ne nudi. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Očekuju vas problemi na poslu koje ne uspevate da rešite. Tražite pomoć od nadređene osobe. Pred vama je poznanstvo. Druga strana ostavlja utisak energične i samouverene osobe. Na polju zdravlja kosti su osetljive.

VODOLIJA

Posao se solidno odvija, ali vas brinu finansije. Razmišljate o uzimanju kredita ili pozajmice. Komunikacije sa partnerom gotovo da i nema. Vi maštate o novoj ljubavi u vezi u kojoj bi bili zadovoljni. Mogući su problemi sa alergijama.

RIBE

Imate previše obaveza što vas čini nervoznim. Potrebno je da ih razvrstate po prioritetu. Partneru je potrebna vaša pažnja koja izostaje. Vi ste toliko pod stresom i nervozni da vam je neophodan odmor,piše Stil

Komentari

komentara