Magazin

Dnevni horoskop za nedelju 1. novembar 2020

Napisao H. H.

Ovan nije zadovoljan emotivnim životom, Lav ima problem sa egom, Riba razočarana poslovnim neuspjehom

OVAN

Niste sigurni koja je poslovna odluka bolja. Birate jednu, a kasnije je zamenjujete drugom. Niste zadovoljni emotivnom sferom. Voljena osoba se oseća nesigurno i pravi scenu za koju nemate živaca. Mogući problemi sa grlom.

BIK

Saradnja sa kolegama je odlična. Iako imate različite ideje i rešenja, uspevate da se sporazumete i doneste okviran poslovni plan. Voljena osoba vas zamara pa je ignorišete. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Nezadovoljni ste postignutim rezultatima. Od poslovnih pregovora ste očekivali mnogo, ali se nisu završili u vašu korist. Pokušavate da se opustite tokom izlaska upoznavajući nove ljude. Mogući su problemi sa grlom.

RAK

Poslovna situacija je najasna. Imate neke opšte ciljeve, ali na konkretnom planu nije vam jasno šta vam je činiti. Voljena osoba je nestabilna. Nemate živaca za njene drame. Pripazite se povreda.LAV

Ego vam pravi problem. Naporni ste u želji da nametnete svoja rešenja tako da kolege odbijaju saradnju sa vama. U emotivnoj sferi vas čekaju slični problemi pa druga polovina zaključuje da je bolje da se ne vidite. Mogući su problemi sa kolenima.

DEVICA

Prilično ste vredni i uspšeni što pojedinim kolegama smeta. Ne obazirete se na zlonamerne komentare. Emotivna sfera vas ne zanima. Posao ima prioritet. Kada je zdravlje u pitanju prilično ste nervozni.

VAGA

Pravite dugoročne poslovne planove. Želite da osigurate posao i finansije u budućnosti. Emotivno ste nestabilni i u trenutku donosite odluku da prekinete vezu. Ukoliko ste imali bilo kakvih problema zdravlje se stabilizuje.

ŠKORPIJA

Nezadovoljni ste situacijom na poslu. Imate utisak da tapkate u mestu jer ne uspevate da prevaziđete probleme. Predstoji vam novo poznanstvo. Imate utisak da je nova osoba vredna vaše pažnje. Moguće su povrede.
STRELAC

Svoje ideje prezentujete na zanimljiv, šarmantan i svima jasan način. Nailazite na opšte odobravanje. Bavite se introspekcijom. Imate utisak da ste pravili mnoge greške u prethodnoj vezi. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Prilično ste tvrdoglavi i zatvoreni za nove ideje. Kolege smatraju da je teško postići bilo kakav dogovor sa vama. Pokušavate da saznate što više detalja o tajnoj simpatiji. Na polju zdravlja disajni organi su osetljivi.

VODOLIJA

Zainteresovani ste za saradnju sa strancima, ali oni još uvek nisu ubeđeni da je saradnja prava stvar. Imate naglašenu potrebu da vreme provedete sa partnerom. Smeta vam što nije fokusiran na vas. Zdravlje je solidno.

RIBE

Uložili ste celog sebe u posao i očekivali da budete nagrađeni. Krivo vam je što vas trud nije adekvatno vrednovan. Imate potrebu za pažnjom partnera, ali on kao da je fokusiran na druge ljude, a vas ne primećuje. Srce je osetljivo,piše Stil

Komentari

komentara