Magazin

HOROSKOP ZA 20. AVGUST! Danas se OVAJ ZNAK izgubiti VELIKE PARE, a ONI moraju da se paze od TROVANJA!

Napisao H. H.

Saznajte šta vam zvijezde danas poručuju…

OVAN
LJUBAV: Prijatan porodični život ili početak zajedničkog života. POSAO: Bićete skloni tome da previše trošite ili čak izgubite novac. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK
LJUBAV: Ovo je lijep dan za upoznavanje novih ljudi, ali ne i za romantične odnose. Pomalo ste blokirani ovih dana. POSAO: Mogući novčani problemi. ZDRAVLJE: Glavobolja.

BLIZANCI
LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko živi daleko ili ko je stranog porijekla. POSAO: Možda ćete ulagati u nekretnine. Dobit od partnerskog posla. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Zračićete šarmom i neposrednošću, a to će privući prilike za ljubav. POSAO: Lako možete dobiti priliku za bolje zaposlenje. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

LAV

LJUBAV: Nećete imati velikih pomaka u ovoj sferi, pre svega zato što vaš fokus neće biti na ljubavnom životu. POSAO: Povećan promet posla. ZDRAVLJE: Promijenljivo, piše “Informer“.

DJEVICA

LJUBAV: Biće vam jako bitno da nađete ljubav, ali vaši motivi će možda biti pogrešni. POSAO: Ukazaće vam se neka odlična prilika za izražavanje ideja. ZDRAVLJE: Osjetljivo.

VAGA

LJUBAV: Vaš društveni život će biti bogat, ali nećete imati sreće u romantičnim odnosima. POSAO: Promene u vezi sa poslom i izvjesna nestabilnost. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguća je ljubav sa nekim s kim imate profesionalni odnos. POSAO: Možete dobiti priliku da zauzmete lidersku poziciju na poslu. ZDRAVLJE: Trovanje.

STRIJELAC

LJUBAV: Možete razviti osjećanja za nekoga iz komšiluka ili ćete flertovati sa nekim koga redovno viđate. POSAO: Imaćete ideje kako da unapredite svoje znanje. ZDRAVLJE: Dobro.

JARAC

LJUBAV: Možete sresti osobu koja je zainteresovana za vas, ali vi nećete biti otvoreni za nove kontakte. POSAO: Uspjeh za one koji se bave kreativnim radom. ZDRAVLJE: Infekcije.

VODOLIJA

LJUBAV: Povoljan period za ozakonjenje veze ili veridbu ili obznanjivanje vaše ljubavi svijetu. POSAO: Povoljan period za one koji se bave partnerskim biznisom. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE
LJUBAV: Pov
oljan period za one koji već imaju porodicu. Ako ste sami, danas ćete imati sjajnih prilika. POSAO: Prilika za novi posao ili napredak na poslu. ZDRAVLJE: Slabo.

Komentari

komentara