Magazin

5 emotivno nestabilnih znakova Zodijaka

Napisao H. H.

Kada su promjene raspoloženja suviše izražene, uglavnom takve ljude okarakterišemo kao emotivno nestabilne.

Ovih pet horoskopskih znakova uvrstavaju se u najemotivnije i ta činjenica prilično otežava njihovu svakodnevicu.

RAK
Rakovi su izuzetno osjetljivi i često se uvrede i na najmanju sitnicu. Ujutru mogu biti dobre volje i puni energije, a već do ručka nervozni i skloni provokaciji. Iako njihovo ponašanje može biti odbojno, to ne rade namjerno. Jednostavno ne shvataju stvari na isti način. Odlični su prijatelji i jako brižni, potrebno je provesti neko vrijeme sa njima i upoznati ih, kako bi nam pružili svu ljubav i kako bismo upoznali njihove emocije u pravom smislu.

VAGA
Baš kao što im i samo ime kaže, Vagama je izrazito važan životni balans, ali njega nije baš tako lako postići. Vage ponekad namjerno uzrokuju neravnoteže u svom životu, ne znajući ni same zašto. Vrlo su sklone različitim ispadima.

ŠKORPIJA
Ako Škorpije ne iskontrolišu svoje emocije, mogu biti jako neugodne. Njihovi osjećaji mogu se manifestovati u vidu bijesa, osvete ili većih ispada. Međutim, kada jednom udare o dno, sklone su da se vrlo brzo se oporave i ponovno postanu emocionalno stabilne.

STRIJELAC
Iako Strijelci nisu emocionalno nestabilni na tipičan način, njihovo raspoloženje može biti jako promjenjivo. Na primjer, jednom će na iznenađenje reagovati sa oduševljenjem i žarom, a već sljedeći put će ih isto to razljutiti ili će biti nezainteresovani, prenosi “Index“.

RIBE
Ovaj horoskopski znak ima duboku intuiciju i veoma razvijenu empatiju. Dobra stvar je što većina Riba zna kako da kontroliše svoje emocije i pretočiti ih u nešto korisno, pa se jako puno njih bavi nekim vidom umjetnosti. Međutim, ako se nemaju nikakav ventil, s njima može biti jako teško.

Komentari

komentara