Magazin

Nitko se ovome nije nadao – Objavom ove fotografije Beyonce sve šokirala (FOTO)

Napisao admin

Iako bi iskrena čestitka nakon rođenja djeteta bila lijepa gesta, kad su ove dvije slavne dame u pitanju, uobičajena situacija poprima neuobičajene razmjere.


Beyonce (foto: cure.ba)

Pop kraljica Beyonce na svom je Facebook profilu objavila crno-bijelu fotografiju Kim Kardashian i Kanye Westa iznad koje je napisala ‘čestitam’. Čestitka se naravno odnosila na prinovu u njihovoj obitelji, a u manje od deset minuta bila je čak 500 puta podijeljena.

Ova je objava na društvenoj mreži pjevačke dive naišla na podijeljena mišljenja. Dok su neki bili oduševljeni, drugi su fanovi bili šokirani potezom svog idola.

Naime, više od godinu dana šuška se kako Beyonce ne može smisliti Kim i to zato što neprestano želi biti u centru pozornosti. Svađa je navodno izbila još prošle godine na snimanju dokumentarca o Jay Z-ju. Tada je Kim navodno htjela iskoristiti priliku i promovirati sebe na što je Beyonce ‘pukla’.

No, ako uzmemo u obzir Beyonceinu čestitku i njihovo zajedničko pojavljivanje na Met Gala večeri, koja se održala prije mjesec dana, dalo bi se naslutiti da su ove dvije dame izgladile razmirice.

tportal

Komentari

komentara