Magazin

Minka Muftić podijelila svoju najbolniju tajnu – Samo mjesec dana nakon našeg vjenčanja morala sam se oprostiti od čovjeka svog života

Napisao admin

U mislima i s bolom u srcu, povjerila je najintimnija sjećanja na čovjeka svog života s kojim je bila prisna duže od deset godina, a u njihovoj neformalnoj vezi rođena je i kćerka Sita


Minka Muftić (foto: cure.ba)

Poznata glumica Minka Muftić zauvijek se prije dva mjeseca oprostila od svog životnog partnera, muzičara, kompozitora Ivana Vrhunca Čape, sa kojim se vjenčala samo mjesec dana prije njegove smrti.

U mislima i s bolom u srcu, povjerila je najintimnija sjećanja na čovjeka svog života s kojim je bila prisna duže od deset godina, a u njihovoj neformalnoj vezi rođena je i kćerka Sita.

– Možda se nekome ko je mlađi čini da je Čapa bio u godinama, ali za mene je on otišao prerao. Imali smo toliko zajedničkih želja i planova, ostalo je mnogo naših nedovršenih razgovora, neispunjenih rituala. Mogu reći da je naše vjenčanje, samo mjesec prije nego što je otišao sa ovog svijeta, bilo kruna našeg harmoničnog odnosa – tiho je, između ostalog u intervju ispričala za Graciju Minka Muftić i povjerila da se našla u delikatnoj životnoj situaciji.

doznajemo

Komentari

komentara