Magazin

ŽELIM DA RODIM DJEVOJČICU, NEĆU SE ZAUSTAVITI NA JEDNOM DJETETU: Milica Todorović je 5 godina u srećnoj vezi sa Milošem, a sada je podijelila lijepe vijesti

Napisao H. H.

Milica Todorović otkrila je kako je Vaskrs proslavljala u svom rodnom Kruševcu, ali i da li bi volela da se uskoro ostvari u ulozi majke.

“Vaskrs posebno volim pošto me vraća u detinjstvo. Obožavam da farbam jaja, da spremam bogatu vaskršnju trpezu. Volim da crtam i zbog toga moja jaja nisu klasična, na njima oslikavam od različitih boja, tehnika, likove iz crtaća i to je za mene već godinama pravi ritual”, otkrila je Milica i dodala da je u detinjstvu dobijala nagradu kada pobedi u tucanju jajima, piše “Kurir.rs“.

“Sada sve praznike provodim radno. Ove godine deo praznika provešću sa Milošem i prijateljima, a deo ću raditi. I Miloš i ja ćemo praviti vaskršnji doručak i kuckaćemo se”, rekla je pevačica.

Pevačica je priznala da bi volela da se ostvari u ulozi majke.

“Majčinski instinkt mi se pojavio i želela bih ove godine da rodim devojčicu. Deca su stvar koja se ne planira tek tako, neću se zaustaviti na jednom, želim više dece. Ne mogu ja da isplaniram kada da budem trudna, sve to treba da ide svojim tokom, ja samo znam šta želim”, izjavila je Milica i progovorila o svadbi:

“Svadba će se desiti, ali je pitanje kada, zaista se ne opterećujem. Ne volim da planiram ništa, pa tako ni ovo. Miloš i ja smo u vezi pet godina, lepo nam je. Kad budemo mislili da treba to da uradimo, mi ćemo to ovekovečiti. Svakako živimo zajedno, pa tako ja imam osećaj kao da smo već u braku.”

Komentari

komentara