Magazin

“Hodam gradom i svi mi čestitaju, kad je Jelena Karleuša u Makarskoj, sve trešti”

Napisao H. H.

Bivša HRT-ova voditeljica i urednica, a danas direktorica Turističke zajednice u Makarskoj Hloverka Novak Srzić podigla je veliku prašinu nakon što se na svojem Facebooku javno obrušila na vlasnike jednog noćnog kluba u Makarskoj iz kojeg trešte narodnjaci.

Novak Srzić nije krila nezadovoljstvo, a posebno joj je zasmetao nastup Jelene Karleuše koja je u klubu “Petar Pan” nastupila prošle srijede.

“Dragi prijatelji, nastojim da podijelim na ovim stranicama neke pozitivne vibracije, ali večeras sam baš ljuta, ljuta. Potrudili smo se da napravimo odličan program za Makarsko kulturno ljeto, od operete do opere, koncerata klasične muzike, vrhunskog jazza i rock’n’rolla… I onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad u “Petar Pan” dovode Karleuše svih fela… I jedino po tome, na koncu, neki žele zapamtiti i “obilježiti” naš grad… “, napisala je Novak Srzić na Facebooku.

Hloverkin status izazvao je ogromnu polemiku na društvenim mrežama, a usprkos tome što je bez zadrške prozvala vlasnike jednog od najpopularnijih klubova na Makarskoj rivijeri, negativnih reakcija nije bilo.

“Hodam gradom i svi mi čestitaju”, govori za “Večernji” Hloverka i otkriva da najveći problem leži u lošoj zvučnoj izolaciji spomenutog kluba.

“Kad je Karleuša ili neka druga cajka, onda cijeli grad odjekuje. Poštujem i tržište i privatne klubove, ali neka se to radi tako da oni koji plate ulaznice u tome uživaju, a da nas koji ne volimo takvu vrstu muzike poštede te buke i galame”, napominje direktorica Turističke zajednice Makarske.

Ipak, priznaje da je žalosti što sve više mladih uživa u provodima uz lake note.

“Cajke su, nažalost, prodrle i do nas. Žao mi je kad vidim da mladost odlazi na takvu vrstu muzičkog treša. Mislim da je uzrok tome i taj što hrvatska muzika nije dovoljno zastupljena u medijima pa se mladi okreću stranoj”, navodi ona.

Komentari

komentara