Magazin

Džejla Ramović oduševila nastupom: Žiri nije mogao odlučiti koja je takmičarka bolja, pa je Bosanac uradio nešto neočekivano

Napisao H. H.

U sinoćnjem izdanju “Zvezda Granda” jedan od najzanimljivijih duela bio je između Džejle Ramović i Milice Čikarić.

Milica se predstavila pjesmama “Pucaj u ljubav” njene mentorice Jelene i “Čaje šukarije” Zdravka Čolića, dok je Džejla, čija je mentorica Marija Šerifović, otpjevala pjesme “Vidim nas” od Adila i “Hiljadu i tri” Tamare Todevske. U studiju je sve vrijeme bilo napeto, jer žiri nije mogao odlučiti za koju djevojku bi glasao, s obzirom na to da su obje vanserijski talenti, piše avaz.

– Ovdje će biti zanimljivo, jer su i Milica i Džejla fantastične. Imamo djevojku iz Srbije i djevojku iz Bosne i baš me zanima kako bi publika glasala u finalu za njih – rekao je Popović.

– Pogriješio si potpuno. Ovdje se uopće ne radi o tome, već o dvije djevojke koje se gotive i ljube u bekstejdžu i one bi trebale biti primjer kako bi se naše države trebale ponašati – rekao je Đorđe i dobio gromoglasan aplauz.

– Ja mislim da bi se ovdje trebao napraviti izuzetak i da obje takmičarke idu direktno u finale. Mislim da su svi za to – rekao je Bosanac, kojeg su u ideji podržale i ostale kolege iz žirija.

– Prihvaćeno – rekao je Popović bez puno razmišljanja.

I jedna i druga mentorica potrčale su na scenu da čestitaju svojim učenicama, koje nisu krile oduševljenje ovom odlukom.

Komentari

komentara