Magazin

Tajni plan – Kourtney Kardashian udaje se zbog novca?

Napisao admin

Kourtney Kardashian navodno se planira udati za svog dugogodišnjeg dečka Scotta Disicka, i to zbog svoje mame Kris, koja je par uvjerila kako bi vjenčanje mogli zaraditi popriličnu svotu novca.


Kourtney Kardashian (foto: blogspot)

Kourtney i Scott uz brojne prekide i pomirenja, zajedno su od 2006.gtodine, te zajedno imaju dvoje djece – sina Masona i kćer Penelope. Izvori bliski obitleji Katrdashian kažu kako Kourtneyina majka Kris vrši pritisak na par da se što prije vjenčaju, kao najveći razlog navodeći novac, piše Showbizzspy.

‘Kris ih je uvjerila kako bi vjenčanjem mogli zaraditi nevjerojatnih 10 milijuna dolara. Veza Kourtney i Scotty bila je prepuna uspona i padova, a Kourtney se morala nositi s raznim glasinama o Scottovim divljim tulumarenjima s drugim ženama. Stoga im brak nikada nije bio prioritet. Kris se pak boji kako će popularnost njezine obitelji splasnuti te smatra kako se Scott i Kourtney trebaju vjenčati dok su još uvijek popularni, te želi njihovo vjenčanje unovčiti dok još uvijek može,’ kaže izvor.

‘Kris želi da Kourtneyina veza ponovo dođe u centar pozornosti, te je Scottu savjetovala da u javnosti s Kourtney bude što romantičniji. Tako žele privući pozornost prije nego li je Scott zaprosi i da joj zaručnički prsten te njih dvoje objave datum vjenčanja,’ dodaje izvor.

tportal

Komentari

komentara