Magazin

Haris Džinović otkrio zbog čega ga 29 godina mlađa supruga Melina nikada ne bi prevarila

Napisao H. H.

Popularni pjevač u sretnom je braku sa 29 godina mlađom kreatorkom Melinom Džinović, a iako ona važi za jednu od ljepših žena, Haris tvrdi da ne brine o tome da li se njegovoj supruzi udvaraju drugi muškarci.

Zbog poslovnih obaveza Melina je svakodnevno na putovanjima širom svijeta, gdje se susreće sa mnogim svjetskim zvijezdama.

Njenog supruga Harisa Džinovića to previše ne dotiče, jer, kako tvrdi, ona posjeduje sve kvalitete koje jedna supruga i majka treba da ima i zato muškarci mogu samo da pokušavaju da mu je “ukradu”.

– Ne mora ona otići na put, nju može neko preoteti u komšiluku, to samo zavisi od nje. Za sada je Melina jedna visokokvalitetna i moralna osoba, koja vodi računa o tome da bude odana supruga, dobra majka i dobar prijatelj. To su njene sjajne osobine, tako da veoma malo šanse ima, skoro nikakve, da ona krene takvim putem – kaže o svojoj supruzi Džinović.

Pjevač također ne krije da je posebno ponosan na Melinu zbog njenih poslovnih uspjeha, gdje njene kreacije nose i pojedine svjetske zvijezde poput Dženifer Lopez i Eve Longorije.

– Moram izdvojiti te njene susrete s velikim zvijezdama, to je stvarno nešto veliko. Evo sada je bila u Kataru, pa ide za London, pa za Los Anđeles, tako da je to dosta veliko – ističe Haris i otkriva da Melina umije da se nosi sa velikim poslovnim izazovima:

– Iskren da budem, ona je jako smirena, ona ima tremu za neke druge stvari, ali u tome što radi vrlo je ozbiljna. Poslovno je ekspeditivna i dobro zna šta treba da kaže, kako treba da se ponaša i ide joj sjajno.

Džinović dodaje da zbog toga nije morao da joj pomaže oko treme, koju je on savladao još na početku dugogodišnje karijere.

– Ne znam da li je naučila da se bori sa tremom, možda se teško to i može naučiti, ali da je bila jako talentirana pa onda nešto malo naučila, moguće je. Mada mislim da je to kategorija, jedan segment koji se nosi u sebi – objašnjava poznati pjevač.

Haris i Melina ponosni su roditelji kćerke Đine i sina Kana, a pjevač otkriva da li su strogi kada je u pitanju vaspitavanje djece,piše Avaz

– To bi bilo najbolje da pitate njih. Trudimo se da budemo uredu oboje i da budemo jednoglasni u vaspitavanju djece – iskren je Džinović.

Pored muzike, velika Harisova strast je i fudbal, mada, iako je nekada sanjao da postane profesionalni fudbaler, danas više iz hobija prati ovaj sport.

– Svojevremeno sam bio skromni fudbalerčić, ali nikad nisam bio strastveni navijač. Pratim i danas fudbal, ali da skačem po kući dok gledam utakmice, to mi ne pada na pamet

Komentari

komentara