Magazin

Kojim muškarcima vaš znak u horoskopu ne može da odoli

Napisao H. H.

Ovakvi muškarci bi vam najviše “legli”…

Bilo da vjerujete u nju ili ne, astrologija je zabavna jer svi volimo da čitamo o sebi, piše “Cosmopolitan“.

Svaki put kada pročitate horoskop, rađa se u vama znatiželja da li će vam se ostvariti baš ono što tamo piše. A posebno je zabavno čitati šta vaš horoskopski znak govori o vašem ljubavnom životu. I ko zna? Možda i postoji zajednička nit koja povezuje znak sa momcima sa kojima izlazimo. Ovo su osobine koje horoskopski znaci pokazuju kada je biranje momaka na koje “padamo” u pitanju.

Ovan
Obično nekako uvijek “padnete” na brižne i šarmantne momke, ali često oni traže više vremena i energije nego što ste spremne da im pružite.

Bik
Strastveni muškarci su oni su koje prvo primijetite, jer se divite ljudima koji imaju čvrste principe. Samo se nadajte da oni nisu tvrdglavi kao vi, jer to gotovo nikada ne završi dobro.

Blizanci
S obzirom da ste i sami takvi, privlače vas harizmatični i avanturistički nastrojeni muškarci, koji su u mogućnosti da se nose sa vašim životnim stilom, koji je prilično užurban i raznolik.

Rak
Rakovi imaju tendenciju da za partnere biraju harizmatične osobe koje će im pružiti određeni stepen emocionalne stabilnosti, jer su i sami vrlo emocionalni. Tako će se ovaj znak često zaljubiti u kolegu s posla, kog će viđati svakodnevno, imati povjerenja u njega i znati da će on baš uvijek biti tu.

Lav
Lavovi vole inteligentne i kreativne partnere, baš poput njih samih, koji će ih inspirisati svojom jedinstvenošću, ukusom i odlučnošću.

Djevica
Najbolji partneri za Djevice su umjetnički ili emocionalni tipovi, koji će upijati njihovu podršku i njegovateljske kvalitete, ali će ih znati i cjeniti, a ne samo iskorišćavati.

Vaga
Energija i povjerenje je ono što privlači Vage, koje su i same poznate po svom energičnom duhu, koji ih često iscrpljuje. Baš zato, Vagama treba partner koji će biti dovoljno hrabar i uporan da ih slijedi i podstiče.

Škorpija
Škorpije puno daju, ali i puno traže od partnera pa je njihov najbolji partner praktičan, strpljiv, ali i onaj koji će se brinuti za njih. Onaj pravi će znati kako da smiriti vaša različita raspoloženja.

Strijelac
Strijelčevi vole inteligentne i otvorene partnere, koji su spremni biti uz njih tokom svake avantureu koju se upuštaju. Tako partner, koji je neustrašiv i izdržljiv, će potpuno osvojiti njihovo srce.

Jarac
Jarčevi puno rade pa zbog toga vole verne i srdačne partnere, koji će znati da se pobrine za njih i koji će ih u svemu podržavati. U njihovom rasporedu nema vremena za partnere koji nisu sigurni šta žele.

Vodolija
Maštovite Vodolije privlače partneri koji su umjetnički nastrojeni, hrabri osobe i one koje tačno znaju ko su. Ima nešto jako privlačno u osobama koje imaju jedinstvene stavove kojih se ne žele odreći zbog drugih.

Ribe
Ribe vole dosljedne i korisne partnere koji donose podršku i red u njihove sanjive i pomalo haotične živote. Zauzvrat, te osobe će dobiti jednog od najromantičnijih partnera kog su ikad imali.

Komentari

komentara