Magazin

Sin Dragane Mirković danas slavi 18. rođendan: A kada vidite koliko će zvanica biti

Napisao H. H.

Iako je Marko rođen 24. februara, porodica je odlučila da slavlje bude sada da bi njihovi prijatelji i porodica došli u što većem broju

Pjevačica Dragana Mirković danas u svom veleljepnom dvorcu u Beču proslavlja sinu Marku 18. rođendan.

Iako je Marko rođen 24. februara, porodica je odlučila da slavlje bude sada da bi njihovi prijatelji i porodica došli u što većem broju.

– Slavimo ga danas zato što je ovo sedmica slavlja i zato što su svi naši prijatelji i porodica, koji su raštrkani po cijelom svijetu, uglavnom slobodni i moći će doputovati. Dolaze iz svih krajeva svijeta, od Švicarske, Njemačke, pa do Amerike – kazala je s ponosom Dragana Mirković i dodala da će na slavlju biti više od 200 zvanica, prenosi “Avaz“.

Markova zabava povodom punoljetstva bit će održana u njihovom dvorcu, i to će biti prva proslava tog tipa na tom mjestu.

– Tonijeva želja je bila da prvo slavlje u dvorcu bude Markovo punoljetstvo i to smo mu ispunili. Niko neće pjevati. Markova je bila želja, a, iskrena da budem, i moja, da angažiramo samo DJ-eve. To je za mene, u neku ruku, i veliko rasterećenje. Moja djeca ne slušaju našu muziku, što ja razumijem, budući da ne žive u našoj zemlji, a i u tim su godinama kada se sluša neka druga vrsta muzike – ispričala je kroz smijeh ponosno pjevačica za “Alo” i dodala da će, umjesto benda, goste zabavljati svjetski poznati DJ-evi.

Što se tiče poklona za punoljetstvo Draganinog sina prvjenca, pjevačica nije željela otkriti. Kako je kazala, već su mu ga uručili u februaru.

– Ne. Mi smo Marku za 16. rođendan kupili Mercedes-Benz, kada je počeo sa satovima vožnje. Tada ga je vozio u prisustvu jednog od članova porodice, a onda je sa 17 i položio vožnju. Za 18. rođendan dobio je nešto drugo, ali vam ne mogu reći šta – rekla je zagonetno Dragana.

Nama ostaje samo da nagađamo je li Marko postao ponosni vlasnik stana, kuće ili dvorca, jer, ako je za 16. dobio Mercedes-Benz, šta je drugo ostalo za ulazak u svijet odraslih.

Komentari

komentara