Magazin

Milićeva žena izgubila bebu – Probudila se sama u lokvi krvi i saznala groznu vijest (FOTO)

Napisao admin

Razdvojenost od supruga Milića Vukašinovića i svakodnevno slušanje njegovih svađa sa ostalim ukućanima "Velikog brata" loše su uticali na Suzanu, koja je preživjela veliki stres.


Milić Vukašinović (Foto: smedia)

Dok je poznati roker još uvijek boravio u najpoznatijoj kući na Košutnjaku, njegova supruga je izgubila bebu. Iako nije željela da muža o tome obavjesti, Suzana je uz pomoć psihologa preživjela ovaj veliki šok, a ispričala je koliko joj je tada bilo teško, jer je bila sama u Beogradu.

– Jeste, desilo se. Sve je to posljedica stresa i nerviranja. Ovo je prvi put da smo se Milić i ja razdvojili na duži period i vjerovatno je, i to jedan od uzroka zašto sam ja bila pod stresom. To se desilo 4. aprila, ja nisam ni znala da sam u drugom stanju. Mjesec i po dana sam nosila bebu i na žalost doktori su mi rekli da sam je izgubila. Jeste, lijepo biti u rijalitiju, ali ja kažem da je to za slobodne ljude, jer ipak vas neko gleda i nervira se – ispričala je Milićeva supruga Suzana, koja je otkrila i kako je izgledao momenat kada je svom dragom ispričala za gubitak bebe.

– Ja sam insistirala da se Miliću ništa ne kaže dok je u rijalitiju. Negde pred kraj, kada je meni zaista bilo teško, psiholog je procijenio da Milić i ja nakratko možemo da se vidimo. Njemu je bilo grozno i jako teško, ali je skupio snage da nastavi šou. On je ipak potpisao ugovor i bio je u obavezi da ga ispoštuje do kraja, a mi nismo željeli da se bilo šta sazna o ovome. Zajedno smo izgurali ovu situaciju, i svakako planiramo da radimo na bebi i dalje – ispričala je Suzana Vukašinović.

Poznati roker bio je veoma potresen kada mu je supruga Suzana rekla da je izgubila bebu, ali je ipak skupio snage da utješi svoju dragu i nastavi da se bori u rijalitiju “Veliki brat”.

– Ja sam to saznao kada smo se mi vidjeli nakratko tokom mog boravka u rijalitiju. To je šok, ja nisam znao da je ona u drugom stanju, kao ni ona što nije znala. Morao sam tada da glumim da će sve biti u redu, da je utješim. Bilo je zaista grozno. Mogu da zamislim samo kako je njoj bilo. Ona se sama probudila u lokvi krvi. To je bio preveliki šok za nju ali idemo dalje – izjavio je Milić.

smedia

Komentari

komentara