Magazin

Horoskopski znak u kojem se rađaju besprijekorne žene

Napisao H. H.

Ova dama utjelovljuje pravednost, pravdu i ravnotežu te je krasi savršena sposobnost prosuđivanja, besprijekornost i potpunost. Ona je društvena i ima dar za komunikaciju te voli biti okružena prijateljima i porodicom.

Harizmatična je i očaravajuća zbog čega nevjerovatnom prirodnom lakoćom privlači ljude sebi. Predstavlja yin i yang, odnosno ima fascinirajuću osobnost koja je mješavina racionalnosti i logičnosti te nestalnih emocija.

Ona je – Vaga!

Rado će ući u neku raspravu i pobiti nečije mlako mišljenje pri čemu će joj, uz njenu ‘hladnu glavu’, pomoći i šarm. Međutim uvijek je otvorena za promišljanja te će zbog svoje dobroćudne naravi priznati vlastite pogreške ako je se logičnim objašnjenjem može uvjeriti da je u krivu.

Vaga traži čvrstu vezu i partnera koji će je obasipati malim znakovima pažnje, poput papirnatih srca i svježega cvijeća. Iako se čine smirene i staložene, kad se opuste žene Vage mogu biti vrlo zaigrane i romantične, a idealnog ljubavnog partnera naći će u Vodoliji ili Blizancu. No umne igrice u ljubavi kod Vage su strogo zabranjene.

Ona će iskreno reći što joj je na umu što znači da će nekad biti i bolno iskrena. Vaga će izabranom muškarcu biti potpuno odana, a zauzvrat će tražiti potporu i savjet. Ljubiteljica je zavođenja i dugog šaputanja na jastuku.

Zbog karakterne osobine da konstantno važu mogućnosti, žene Vage često su neodlučne.

Poznat je njihov osjećaj za pravednost i zbog toga su Vage odlični prijatelji. Neraskidivo prijateljstvo najprije će doživjeti s Lavom ili Strijelcem.

Ženu Vagu prepoznat ćete po eleganciji kojom zrači svaka njena kretnja i pokret. Ona je savršeno prirodna, ljupka, graciozna i uvijek samo svoja. Njene vanjske karakteristike su pravilne crte lica, jamice na obrazima, širok blistav osmijeh, lijepi zubi, vitak struk i naglašeni bokovi. Vaga je perfekcionistica i uvijek je sređena.

Vaga obožava modu, ali neće je slijepo slijediti, već će posljednji modni stil prilagoditi sebi tako da joj odjeća što bolje pristaje. Ne voli pretjerivati s modnim detaljima, a dobra torba ili cipele najviše će je usrećiti.

Žene Vage vole dugu kosu, a šminka je lagana, prirodna i svjetlucava… Vaga neće izaći iz kuće ako na sebi nema barem kap parfema.

Vage kupuju studiozno i pažljivo, vole fine stvari pa će radije kupiti skuplju i kvalitetniju torbu nego jeftinu i manje kvalitetnu. U svojoj omiljenoj trgovini Vaga će se zbližiti s prodavačem i uvijek ga pitati za savjet.

Planet Venera koji vlada Vagom obdario je ovaj horoskopski znak izuzetnim osjećajem za estetiku i nepogrešivim okom za lijepo. Stoga ne čudi da su se na listi dvadeset najbolje odjevenih žena svih vremena koju je sastavio časopis Elle našle tri slavne Vage, glumice Gwyneth Paltrow, Marion Cotillard i Brigitte Bardot.

Stilske ikone rođene u ovom zračnom znaku su i Monica Bellucci, Kate Winslet, Catherine Zeta Jones i Catherine Deneuve, piše “Zadovoljna“.

Komentari

komentara