Magazin

HALID BEŠLIĆ SAMO ČUDOM IZBJEGAO SMRT: Naš pjevač trebao nastupiti u Austriji u diskoteci koja je potpuno izgorjela, samo nekoliko minuta ranije Halid je imao tonsku probu…

Napisao H. H.

Naš pjevač trebao nastupiti u Austriji u diskoteci koja je potpuno izgorjela, samo nekoliko minuta ranije Halid je imao tonsku probu…

Popularni bh. pjevač narodne muzike Halid Bešlić, trebalo je da nastupi u diskoteci koja je izgorjela

Bešlić je prilikom neprijatne situacije u Linzu, kada je zapaljena diskoteka Biljane Savić, za dlaku izbjegao sigurnu smrt.

„Došao je nepoznat čovek, kog smo kasnije videli na kamerama. Ušao je na sporedni ulaz, na koji ulaze velike zvezde kada nastupaju u toj diskoteci. Halid Bešlić je imao probu, jer je trebalo da nastupa. Halid se u diskoteci zadržao do 21 sat, a nakon 25 minuta dogodio se požar. Moglo je doći do još veće tragedije”, otkrio je izvor za “Alo“.

Drama se odigrala prije nego što je diskoteka Biljane Savić otvorena za posjetioce, ali je u požaru povrijeđeno jedno lice, otkriva izvor.

Cijela diskoteka je izgorjela. Kanisterima je taj čovek polio diskoteku i sve zapalio. Zajedno s njim je bio i saučesnik. Tom prilikom napadaču je slomljena noga i prebačen je u bolnicu gdje je hitno operisan zbog otvorenog prijeloma.

Izvor je otkrio i da nije samo diskoteka izgorjela, već da je cijela zgrada bila uhvaćena ogromnim plamenom, a šteta samo inventara u sklopu diskoteke procijenjena je na milion eura.

Komentari

komentara