Magazin

MIRSAD NIJE TREBALO DA SVIRA KOBNE VEČERI, ŠABAN JE MOLIO MOG MUŽA DA NASTUPA

Napisao H. H.

Muzičar Mirsad Kerić, koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koju je doživio s pokojnim Šabanom Šaulićem nedelju u 6.50 u blizini njemačkog grada Bilefelda, preminuo je juče u popodnevnim satima u bolnici u koju je primljen nakon nesreće.

I pored svih napora lekara da ga spasu, on nije dobio bitku za život. Ovaj klavijaturista iza sebe je ostavio dva sina, ćerku i suprugu Ružicu Kerić, koja je do poslednjeg trenutka verovala da će njen suprug preživeti. Mirsad je 17 godina radio sa Šabanom, družili su se, bili su bliski. Šaban je imao mnogo poverenja u mog supruga. Mirsad nije trebalo da ovog vikenda ide na nastup, već da ode u Kobenc jer mu je otac u komi već deset dana. Međutim, Šaban ga je zamolio da ide s njim na nastup, samo je njemu verovao. Nažalost, posle koncerta se desio taj strašni udes. Kao što ste čuli, Mirsad nije kriv za saobraćajku, taj pijani čovek ih je udario otpozadi, mnogo brzo je vozio. To su mi rekli iz policije kao zvaničan izveštaj o nesreći – kazala nam je potresena Ružica.

Neutešna Mirsadova supruga nam je prepričala kako je izgledala borba za život pokojnog muzičara, koji je bio za volanom “seata” u koji je udario pijani vozač “mazde”, koji pritom nije imao vozačku dozvolu.

– Moj suprug je od samog prijema bio u teškom stanju. Non-stop sam bila na vezi s lekarima, javljali su mi svaku promenu, pratili su ga neprestano. Prve noći sam bila do kasno u bolnici, tad je stanje bilo malo bolje. Mirsadu je još prvog dana otvorena lobanja. Ja sam pitala lekara da li ima još nekih težih povreda, unutrašnjeg krvarenja, rekli su mi da je samo glava teško povređena. Svi smo se nadali da će se izvući. Juče su mu radili testove za reflekse da vide da li je to u redu – kazala je ona kroz suze,piše Kurir

Komentari

komentara