Magazin

"Farma" – Stanija Filipu: Izgubio si stav i muškost!

Napisao admin

Rekla mu je da umjesto da kaže ''balavanderi začepite'', on je pokazao da je izgubio stav i muškost. Ona je dodala da je on još uvijek dijete i da će neke stvari shvatiti kasnije.


Stanija i Filip (foto: youtube)

Oblačan dan na Farmi je doveo do mnogih sukoba među Farmerima.

Filip i Stanija su pričali o Jovaninom i Danijelovom ponašanju. Ona mu je rekla da ne može da mu nametne nešto što nije. Filip je samouvjereno rekao da ga ljudi vole zato što sve radi iz srca. Stanija mu je rekla da je glupo da sam za sebe kaže da ga vole ljudi. Dodala je i da joj se čini da su mu je bitnije mišljenje javnosti o njemu i da ga ljudi, uprkos tome vole.

Njih dvoje su ponovo su započeli raspravu, ovog puta vezanu za to što Filip prećuti svaki put kada neko od njegovih drugara na Farmi započne priču o Staniji. Iako očekuje da će je braniti, Stanija nijednom nije osjetila da ju je FIlip branio.

Aki je prošao pored njih dvoje i zaprijetio Staniji da ne priča o njemu, jer se neće lijepo provesti. Stanija je upitala Filipa da li će reagovati na to. Aki je otišao, a Stanija je počela sa provokacijama na Filipov račun. Rekla mu je da umjesto da kaže “balavanderi začepite”, on je pokazao da je izgubio stav i muškost. Ona je dodala da je on još uvijek dijete i da će neke stvari shvatiti kasnije.

kurir

Komentari

komentara