Magazin

10 ZANIMLJIVIH ČINJENICA O OSOBAMA ROĐENIM U MARTU: Smiju se i u najtežim trenucima

Napisao H. H.

Osobe rođene u martu su kreativne, energične i strastvene. Vole da uživaju u životu i pokazuju svoje talente, ali čuvaju svoju privatnost.

Otkrijte šta ih sve karakteriše…

1. Osobe rođene u martu imaju vrlo razvijenu intuiciju, pronicljive su i dobro prosuđuju karaktere. Vole da posmatraju i procijenjuju ljude, i teško ih je prevariti, piše “Balkans press“.

2. Izuzetno su kreativne i maštovite, imaju izraženu umjetničku ‘žicu’. Iskazuju se u likovnoj umjetnosti i dizajnu, a posebno su nadarene za muziku. Istraživanja su pokazala da je najviše pjevača i muzičara među ljudima rođenima u martu.

3. Velikodušne su i saosjećajne, zato privlače druge ljude i omiljene su u društvu. Pouzdane su i često su drugima rame za plakanje.

4. Iako se dobro snalaze u društvu, osobe rođene u martu su povučene i misteriozne kada je riječ o njihovom privatnom životu. Vole da sanjare u samoći, miru i tišini, pa izbjegavaju bučna mjesta i gužvu.

5. Vjerne su i duboko posvećene ljudima do kojih im je stalo pa će ostati uz njih i u najtežim životnim trenucima.

6. Vrlo su prilagodljive, pa znaju da se snađu i u ‘nemogućim’ situacijama. Smjele su, energične i sposobne za multitasking odnosno za obavljanje više poslova odjednom.

7. Vole da putuju i da uživaju u novim i uzbudljivim stvarima, zato im odgovara promjena okoline i boravak u prirodi.

8. Imaju filozofski pristup životu i pomno analiziraju svijet oko sebe. Razmišljaju svojom glavom, pa nisu podložne tuđim uticajima.

9. Pozitivci su puni poleta i zanosa, njihov je entuzijazam zarazan. Šire radost gdje god da se nalaze, i znaju da se smiju i u najtežim trenucima.

10. Njihova strastvenost nerijetko ih odvodi u dramatičnost, ćudljivost i sklonost naglim odlukama. Velika su zlopamtila ako neko izigra njihovo povjerenje.

Dragi kamen: akvamarin
Pas: bostonski terijer
Cvijet: narcis

Komentari

komentara