Magazin

Zanimljivosti o osobama koje su rođene u augustu

Napisao H. H.

Bebe rođene u augustu su ili Lavovi ili Djevice po horoskopskom znaku.

Lako ih je zavoljeti, imaju vrlo čvrste karakterne osobine. Sigurno ih ili znate ili ste jedan od njih.

Stoga vam donosimo deset zanimljivih činjenica o osobama koje su rođene u augustu:

1. …pouzdane, snažne i organizirane.

Lavovi su vrlo fizički i mentalno snažni, te su ponosni i karizmatični. Djevice su vrlo organizirane, precizne, praktične i pouzdane. Isto su karizmatične, ali na drugačiji način od Lavova.

2. …prirodno jake vođe.

Upravo zbog svoje karizme i velikog pouzdanja, osobe rođene u augustu često se znaju naći na vodećim i čelnim mjestima, piše “Zadovoljna“.

3. …međusobno kompatibilne.

Lavovima vlada Sunce te su oni stoga vrlo strastveni. Djevice, kojima vlada Merkur, su odlične u komunikaciji i koordinaciji. Takvi parovi odlično se nadopunjuju te stvaraju jednu lijepu ravnotežu u vezi.

4. …najmanje složne s Vodolijama i Ribama.

Znak koji se nalazi točno preko puta vašeg na kotaču horoskopskih znakova je onaj s kojim ćete se najmanje slagati. Tako će Lavovi i Djevice najmanje biti kompatibilni s Vodolijama i Ribama. Njihove međusobne veze mogu biti popriličan izazov.

5. …vrlo pametna, ali i tvrdoglava djeca.

Lavovi i Djevice su vrlo pametni već od malih nogu. Međutim, zbog njihovih snažnih karaktera i inteligencije znaju biti poprilično tvrdoglava djeca.

6. …često u centru pozornosti.

Lavovi su ti koji vole biti u centru pažnje. Oni su vrlo kreativni te se ne vole pridržavati pravila. Puno umjetnika i glumaca je rođeno u ovome znaku. Velik broj Lavova radi u zabavnoj industriji upravo jer su vrlo karizmatični.

7. …općenito dobri učitelji.

Oba horoskopska znaka su dobri učitelji. U učionici, ali i izvan nje. Pažnju s lakoćom mogu usmjeriti na sebe te im to može pomoći u bilo kojoj karijeri za koju se odluče. Također, mogu biti odlični učitelji jer imaju vrlo prirodan autoritet.

8. …povezane uz isti kamen rođenja.

Riječ je o peridotu, dragom kamenu zelene boje kojeg se često miješa s drugim kamenom – smaragdom.

9. …međusobno povezane cvijetom rođenja.

Cvijet rođenja osoba u augustu je gladiola. Ovaj cvijet predstavlja snagu i moralni integritet Lavova i Djevica.

10. …posljednje ljetne bebe.

August je posljednji pravi ljetni mjesec, a Lavovi i Djevice su posljednji ljetni horoskopski znakovi. Stoga se njihovi roditelji često znaju odlučiti za ova prekrasna ljetna dječja imena.

Komentari

komentara