Magazin

Milionerka traži muškarca, a ponude stižu iz cijelog svijeta

Napisao A. K.

Britanska milijunašica koja je sa 17 godina dobila na lotu prije tjedan dana objavila je oglas u kojem nudi pola milijuna kuna godišnje svojem budućem dečku. Interes su pokazali dečki sa svih strana svijeta.

Dobitnica Eurojackpota Jane Park (23) prošloga je tjedna privukla pažnju svojim pomalo neobičnim oglasom – ponudila je džeparac od 60.000 funti godišnje, odnosno oko pola milijuna kuna svojem budućem dečku. Zainteresirani se mogu prijaviti ispunjavanjem kratkog upitnika internetskoj stranici Boyfriend Vacancy.

Nije trebala dugo čekati. Ljubavne ponude počele su pristizati sa svih strana svijeta – udvarači iz Sjedinjenih Američkih Država, Njemačke, Egipta, Brazila i Nigerije nadaju se da će baš oni zarobiti srce lijepe, ali i bogate Jane, piše The Sun.

Jane Park je sa 17 godina osvojila milijun funti na lotu, no iako uživa u skupim stvarima i putovanjima, u ljubavnom životu joj ne cvatu ruže. Nikad nije sigurna želi li netko biti s njom jer sam bogata ili zato što mu se zaista sviđa.

Svijet joj se srušio nedavno kad je prekinula sa svojim dotadašnjim dečkom, 19-godišnjim nogometašem Jordanom Piggottom, koji joj se kasnije rugao da je ‘debela i sama’. No, vrlo vjerojatno Jane neće još dugo biti sama, barem ako ju zainteresira jedna od ljubavnih ponuda koje je u posljednje vrijeme dobila.

Bobby Diaz iz New Orleansa poslao joj je poruku u kojoj tvrdi da je upravo no savršen za nju: ‘Lojalan sam i tražim iste stvari kao i ti. Ti si savršena baš takva kakva jesti i znam da samo dobijemo priliku, bili bismo savršen par.’

Anand Chauhan iz Indije napisao joj je da mu ne treba njezin novac, jer je i njegovo srce slomljeno, baš poput njezinog: ‘Mislim da bismo se dobro razumjeli. Mogli bismo biti stvarno dobri prijatelji, a ja ću pričekati tvoju odluku koliko god bude trebalo’.

Peter Achianda iz Kenije je obećao da će svaku funtu džeparca potrošiti na to da nju usreći: ‘Nije stvar u novcu nego u ljubavi, naći onoga kome je stalo do tebe, tko će pronaći vrijeme za tebe, zbog koga ćeš se osjećati voljeno. Iskoristio bih taj džeparac da provedem svaki trenutak s njom. Vidjeti nju sretnu i nasmiješenu bit će mi najveće zadovoljstvo’.

Peter Michael iz Tanzanije je još jednostavniji. Poručio je da mu ne treba novac, jer mu je Jane Park ‘super izgleda’.

Marco Chang iz Sjedinjenih Država je također rekao da ne želi njezin novac: ‘Želim se viđati s njom i eventualno je oženiti, ali ne želim da mi za to plati. Čak bih pristao i na predbračni ugovor, milim da ću po tome biti drugačiji od ostalih udvarača’.

ekskluziva.online

Komentari

komentara