Magazin

RASKRINKALA NAJBOLJEG NOGOMETAŠA: ‘Zvao me da dođem, čak je poslao i auto po mene, ali ponio se kao gad…’

Napisao H. H.

Erika Canela, koja je 2016. u rodnom Brazilu osvojila titulu Miss Bumbum te tako i službeno postala vlasnica najljepše stražnjice, tvrdi da joj je Cristiano Ronaldo, iako zauzet, slao seksi poruke.

– Prvo smo se samo dopisivali, ali nije mu dugo trebalo da me pozove k sebi doma. Bilo mu je žao što je večer prije zaspao usred našeg razgovora na WhatsAppu pa mi je htio pokazati svoju vilu da se iskupi – rekla je portugalskim medijima 20-godišnja Erika, a navodno im je i pokazala poruke, piše “24h“.

Također tvrdi da je portugalski nogometaš po nju u hotel poslao i luksuzni automobil, ali spoj je propao jer se, kaže Canela, 32-godišnji Cristiano prema njoj ponio kao pravi gad.

– Kasnila sam i to ga je prilično razljutilo. Bahatio se i govorio mi da nema previše vremena jer je vrlo zaposlen pa sam se odlučila vratiti u hotel. Pa nisam mu ja djevojka za 15 minuta! To sam mu i rekla u lice. Zbilja sam htjela otići na spoj s njim, ali kad sam vidjela da me doživljava isključivo kao seksualni objekt, odustala sam – objasnila je Miss Bumbum.

Ronaldo još nije komentirao Erikine tvrdnje, ali ispostavi li se da su točne, jedan od najboljih svjetskih nogometaša mogao bi imati ozbiljnih problema s djevojkom, 23-godišnjom Španjolkom Georginom Rodriguez.

Komentari

komentara