Magazin

Sa njima nikada ne znate na čemu ste! Horoskopski znaci koji najbolje kriju prave emocije!

Napisao H. H.

Teško ih je pročitati!

Ova tri znaka su maheri da sakriju svoje emocije i sa njima nikada ne znate na čemu ste. Može se desiti da su ljuti ili tužni, ali vi to po izgledu njihovog lica nikada nećete znati, piše “Srbija Danas“.

BIK

Tako je ležeran, opušten i duhovit, ali i muževan, a njegov prodoran pogled umije da vas obori s nogu. Izraz njegovog lica kao da vam govori da ste pored njega zaštićeni i zato ne treba da vas zavara ležerna boemština koja izbija iz njegovog vragolastog ili zanosnog pogleda. Jer, kad Bik progovori, više od njegovih očiju, govori boja njegovog glasa, tako prijatna i tako umirujuća, da se uz njega osjećate ušuškani i sigurni kao malo dijete.

RAK

Njegov dječački izgled, čak i kad ima ‘bejbi fejs’, ili mu se kosa već proredila, ne treba da vas zavara. Mazan i stidljiv Rak osvaja upravo tajanstvenošću i zaštitničkim stavom kojim će vas razoružati već na prvi pogled. Jer, on plijeni, bilo da je mačo ili mamin sin, a Račica tako ljubazna, lijepa, nježna i puna razumijevanja, sa obrazima kao pun Mjesec, izaziva upravo ono što želi – vašu želju da je zaštitite, a poslije će ona lako s vama.

ŠKORPIJA

Njenim licem dominiraju oči i prodoran pogled koji ne otkriva osjećanja, pa žena Škorpija često djeluje vrlo zavodljivo, čak i bez šminke, bilo da je izrazita crnka ili platinasta plavuša. Muževan izgled muškarca Škorpije nije samo njegov imidž nego je on zaista takav, pogotovo ako je crnokos ili tamnijeg tena, a ukoliko je svjetlokos, djeluje nekako otmjenije, jer njegov izraz lica odaje jaku harizmu.

Komentari

komentara