Magazin

RAZVELA SE, ODALA ALKOHOLU, IZGUBILA DIJETE: Snimila hit sa Dinom Merlinom pa se povukla, a danas je nikad ne biste prepoznali!

Napisao H. H.

Kladimo se da je ne biste prepoznali!

Ivana Banfić je bila jedna od najvećih ženskih imena na estradnoj sceni devedesetih, muškarci su uzdisali za njom a danas se toliko promijenila da je nikada ne biste prepoznali!

Njena najpoznatija pjesma sigurno je duet sa Dinom Merlinom “Godinama”, a posljednjih godina se uopšte ne može vidjeti u javnosti, piše Alo.

Život joj je u najmanju ruku bio turbulentan, a nakon razvoda i pobačaja odala se alkoholizmu od kog se i liječila. Ivana Banfić prvi brak je sklopila sa svojim bivšim menadžerom, Robertom Magićem, ali razveli su se 2005. godine. Kako se tada pisalo, rastali su se bez teških riječi, uvreda i skandala.

Međutim, pjevačica se tada odala alkoholu, a prijavila se i na kliniku za odvikavanje. Sa njom je sve vrijeme bio tada već bivši suprug koji joj je pružio punu podršku. Kad se izborila sa porokom u život joj je ušla nova ljubav, a i drugi brak sa Krunom Ladišićem, producentom sa jedne TV stanice.

Nakon toga željela je da se ostvari kao majka, ali prva trudnoća završila se pobačajem. Drugu trudnoću provela je u krevetu, morala da je da miruje svih devet mjeseci, a zbog sina Jana se povukla sa javne scene.

Ivana danas izgleda potpuno drugačije, potpuno se posvetila svojoj porodici, a rijetko se pojavljuje na javnim događajima.

Pusa s pjena party-a u Fun Parku Mirnovec. Večeras lude 90 te u 20 sati. Plešemo u ritmu Šumice…

Gepostet von Ivana Banfić am Freitag, 31. August 2018

Gepostet von Ivana Banfić am Freitag, 20. April 2018

Komentari

komentara