Magazin

Smrt u porodici Darka Lazića! Pjevača tješi vjerenica!

Napisao H. H.

Srbijanski folk pjevač Darko Lazić, koji se u banji Selters oporavlja od posljedica stravične saobraćajne nesreće, doživio je novi šok nakon što mu je preminula baka za koju je bio mnogo vezan.

Porodica Lazić je zavijena u crno jer je Darkovom ocu Milanu iznenada preminula tetka koja je bila omiljena u familiji poznatog pjevača. Darko je ovu vijest primio sa nevjericom, a uprkos tome što je izrazio želju da ode na sahranu, ljekari su mu rekli da je to gotovo nemoguće.

– Lazići su u šoku, iznenada ih je napustila baka koju su obožavali, a Darka je ova vijest dotukla. Bukvalno je očajan jer je osoba koja je obilježila njegovo djetinjstvo, kada se najmanje nadao, preminula. Nije bila bolesna i do posljednjeg dana je vodila aktivan život. Trebalo je da posjeti Darka ove nedelje, ali, nažalost, nije joj bilo suđeno – kaže dobro obavješteni izvor i tvrdi da je Darko odmah izrazio želju da ode na sahranu bake.

– Darka boli duša što nije uspio da se susretne sa bakom koja je mu je svakodnevno slala poruke podrške. Obećao joj je da će stati na noge i da će promijeniti život iz korijena, jer mu je ona redovno držala pridike. Lazić je rekao roditeljima da na njenu sahranu mora da ode, međutim, ljekari su insistirali da ne napušta banju Selters jer bi to moglo da škodi njegovom oporavku – zaključuje izvor.

Darkovi roditelji, Milan i Branka su potvrdili ova saznanja.

– Nije mi do priče. Preminula mi je tetka koju sam obožavao – rekao je kratko Darkov otac, a potom se na telefon javila i Lazićeva majka.

– Nakon svega što smo proživjeli posljednjih mjeseci zadesio nas je i smrtni slučaj – konstatovala je folkerova majka Branka.

Lazića tješi vjerenica

Nakon što je Darko saznao da mu je preminula baka, od njega se ne odvaja njegova trudna vjerenica Marina Gagić.

– Budući da su Lazićevi roditelji zauzeti pripremom sahrane, pa nisu u mogućnosti da obilaze sina, od Darka se trenutno ne odvaja vjerenica. Ona mu podiže moral i daje snagu da nastavi da se bori – kaže izvor, piše “Srbija Danas“.

Komentari

komentara