Magazin

Skandal u bolnici! Pojavila se prava Darkova mama: “Vratite mi sina, ukrali su mi ga na porođaju!”

Napisao H. H.

Traži DNK dokaz i pokazuje slike.

Nepoznata žena već nekoliko dana dolazi u KBC Zemun i tvrdi da je srbijanski pjevač Darko Lazić, koji se u ovoj bolnici oporavlja od stravičnog udesa, njena ukradena beba.

Naime, kako “Srpski telegraf” saznaje, 50-godišnja žena je unijela nemir među ljekare i medicinsko osoblje na odjeljenju intenzivne njege jer od njih uporno traži da vidi Darka i uradi DNK test kako bi dokazala da je pjevač njen sin, koji joj je navodno ukraden prije 27 godina.

Nakon što su do Darka pokušali da dođu dileri i robijaši, intenzivnu njegu sad je počela da opsjeda i nepoznata žena koja tvrdi da je Lazić njen ukradeni sin. Žena kuka i moli da dođe do Darka držeći u rukama požutjele fotografije bebe, koje su, kako ona uvjerava, nastale nekoliko minuta po pjevačevom rođenju. Ona neprestano ponavlja: “Vratite mi mog sina! Darko mi je ukraden na porođaju“, počinje priču dobro obaviješten izvor i konstatuje da je ova žena ispričala zaposlenima u KBC Zemun da se neće smiriti dok ne uradi DNK test i dokaže da je Darko njen sin.

Žena je ljekarima rekla da se neće zaustaviti dok od pjevača ne uzme pramen kose ili uzorak pljuvačke kako bi uradila DNK test. Ona je sigurna da je Lazić njen sin jer je navodno godinama sakupljala papire koji su potvrdili da njena beba nije preminula na porođaju, a da je žena koja je, prema njenim uvjerenjima, organizovala otmicu djece, iz Brestača, odakle je i Lazić. Ona neprestano ponavlja da Darko liči na njenog pokojnog muža i da ima isti mladež u predjelu vrata kao i njen suprug“, kaže izvor i dodaje da ova gospođa dolazi svakoga dana i da je upravo ona razlog što je KBC Zemun morala opet da pojača bezbjednost na bloku gdje se nalazi pjevač.

Iako žena koja tvrdi da je Darko njen sin nije nasilna, spremna je na sve kako bi došla do pjevača. Ljekari nikako ne smiju da dopuste da se pjevač uznemiri i zbog toga su naredili da se obezbjeđenje ne odvaja od njegove sobe. Lazić još ne zna da se pojavila ova žena, ali budući da čitav KBC Zemun priča o njoj, pitanje je vremena kada će saznati“, zaključuje izvor.

Komentari

komentara