Magazin

Probudili su Darka Lazića: Pjevač može sve da čuje, ali ne može da reaguje!

Napisao A. K.

Njegovo stanje pratiće se naradna 24 sata…

Darko Lazić je delimično izveden iz veštačke kome, kako je njegov otac rekao za „Kurir“.

Pevačev otac Milan Lazić kratko je izjavio da su lekari delimično izveli Darka iz veštačke kome i da će biti dobro. Porodica, verenica i kuma Andreana Čekić izašli su raspoloženi iz bolnice KBC Zemun, posle 15 minuta boravka. Posle posete otišli su da se opuste u obližnji kafić, nakon što su čuli lepe vesti.

Izvor „Kurira“ iz bolnice kaže da je pre dva dana smanjena terapija kako bi se pevač postepeno izvodio iz veštačke kome.

„To znaci da Darko sada moze da čuje, ali ne može da reaguje“, izjavio je izvor „Kurira“.

Lazić je pre nekoliko dana operisan, kada mu je izvađena slezina, i o njemu danonoćno brine najstručnije osoblje. Lazić je polomio jagodicu, butnu kost, karlicu, devet rebara, probušeno mu je plućno krilo i bubrezi slabije rade.

Podsetimo, pevač je imao stravičnu nesreću 23. oktobra u 8.30 na putu od Subotišta ka mestu Brestač kod Pećinaca.

Sagovornik je jutros izjavio da je Darko „pregrmeo“ najgori period.

„Sada je najteži period, jer čak 20 do 30 odsto operisanih pacijenata u slučaju kao što je Lazićev dobije trombozu nakon operacije. On je najgori deo pregrmeo, ali ono što je trenutno najopasnije jeste bojazan da tromboza ostane neprepoznata, a tada može da dovede do ozbiljnih posledica. Zato se Darkovo stanje prati 24 sata. Ako se otkači, tromb može da ode na pluća ili srce i tamo izazove infarkt, odnosno emboliju pluća, a to su veoma ozbiljna stanja“, završava naš sagovornik.

Izvor: Kurir

Komentari

komentara