Magazin

Luni očuh uzima stan i butik! Anabelina kćerka ostaje bez krova nad glavom!

Luna Đogani - Alo.rs
Napisao H. H.

Ne sluti šta se dešava napolju!

Andrej Atijas je nakon svađe sa Anabelom koja je kulminirala porodičnim nasiljem riješen da uzme novac koji je uložen u stan u kom živi Luna, ali i u brend “Luna Đo”, koji je pokrenuo nakon njenog izlaska iz “Zadruge”.

Andrej se nakon skandala iselio iz stana u Rakovici, a Anabeli je poručio da spremi novac koji je uložio u nekretninu koja je na Lunino ime. Andrej takođe želi da mu Anabela nadoknadi troškove koje je imao kako bi pokrenuo brend “Luna Đo”.

Andrej joj je dao i drugu opciju – ukoliko nema novca, može on da ispalati nju, te da stan i biznis ostanu njemu. To bi automatski značilo da Anabela sa kćerkama ide na ulicu, a da Luna ostaje ne samo bez krova nad glavom, nego i bez brenda koji je bio njena životna želja“, kaže izvor upućen u priču.

Anabela je očajna zbog situacije u kojoj se našla. Jedini izlaz joj je da zamoli produkciju da joj odobre viđanje sa Lunom kako bi joj potpisala punomoćje za prenos novca sa njenog računa samo da sačuva nekretninu i posao, piše “Srpski telegraf“.

Komentari

komentara