Magazin

‘Na šta ovo liči?’: Usne Lepe Brene uznemirile obožavatelje, ‘Skrati malo s plastikom, nemoguće je vječno biti mlad!’ poručuju joj razočarani fanovi

Napisao H. H.

Kad je u pitanju estradna pojava kao što je Lepa Brena, onda je s njom sve gorljivo. Gorljiv je svaki njezin nastup, svaki intervju, sve je ispunjeno nemjerljivom željom da sve ispadne savršeno, da se svih zadivi, da su svi preoduševljeni.

Pjevačica rođena kao Fahreta Jahić jednake kriterije otpočetka je postavila i što se tiče vlastitog izgleda. Nema popuštanja, nema opuštanja.

Karijeru je sredinom 80-ih započela kao najseksipilnija zvijezda ex-yu folk-narodne scene i takva je odlučila ostati, godinama uspkos, piše “Slobodnadalmacija.hr“.

Brena je i danas atraktivna žena, bez dvojbe. I dalje plijeni pažnju gdje god da se pojavi.

Uživa slavu o kakvoj mnoge glazbene zvijezde stasale posljednjih 20 godina mogu samo sanjati.

Čini se ipak da dio baš njezinih fanova, koji je prate na društvenim mrežama, smatra i da Lepa Brena u svom trudu da ostane zauvijek “lepa” – pretjeruje.

Jedna od posljednjih fotografija koju je objavila na Instagramu, ona na kojoj se pohvalila novom frizurom, uz neosporno brojne komplimente obožavatelja, polučila je i gorljive “kontra komentare”.

“Što ti je s usnama?” – upitala je Brenu pratiteljica.

“Spremna za Madame Tussauds” – zločesto je primijetila druga.

No vojska Breninih fanova ne želi čuti za kritike.

“Frizura i izgled za 10”, “Super friz i šminka, pozdrav iz Hrvatske!”, “Taman kad pomislim što je dobra frizura…do sada najbolja….ono…bammmm….opet nova i opet bolja…Breno….nema ti ravne!” – poručuju joj.

“Pa ne možeš više djevojka biti, uz sav trud i novac, džabe” – kontrira “druga strana”.

“Baš je naljepljena šminkom, užas. Usne izgledaju grozno. Što to radi od sebe? Starenje je majka priroda. Tu činjenicu treba svaka žena prihvatiti. Ne može s 50 i kusur izgledati kao da ima 20. Nema tog načina. Samo se uništavaju tim zatezanjem. Ne razumijem” – ustvrdila je gospođa.

“Što je uradila Brena sa sobom nemoguće je biti vječito mlad! Daj skrati malo sa te plastike, usne su duple, razočarala si me” – poručila joj je i druga.

“Kompliment, sigurno puno truda” – podvukla je još jedna.

Za razliku od ženskih pratiteljica, Brenini su muški fanovi čini se ipak ujedinjeni u obožavanju, bez obzira na sve.

“Kol'ko sam ja puta ovu ženu sanjao… kad se sjetim…” – priznao je jedan od njih.

“Da je Brena biti lako, Brena bi bio svatko!” – zapjevao im je drugi.

Komentari

komentara