Magazin

Kija Kockar otkrila planove: “Slobodan i ja idemo sami u Ameriku!”

Kristina Kija Kockar - Screenshot/YouTube
Napisao H. H.

Kristina Kija Kockar je zajedno sa Željkom Mitrovićem kročila u “Zadrugu 2”, ali zatim otkrila da ne planira da ostane u rijalitiju, te da nije poput Lune Đogani.

Tokom gostovanja u emisiji na televiziji “Pink”, Kija Kockar osvrnula se na ponovno učešće Lune Đogani u rijalitiju Zadruga, otkrivši da li bi se i ona ponovo odlučila na ovakav korak.

Ne vidim sebe tamo gde je ona. Nema šta mi da se mirimo, nije mi ona muž, čak se ni sa njim ne bih mirila. Svako je tamo gdje mu je mjesto. To je njihov problem, ne smeta mi ništa. Nemam ni sa jednim ni sa drugim ništa, ne zanimaju me – rekla je Kija tokom gostovanja u jutarnjem programu “Pink” televizije, “Novo jutro – Dea i Sarapa”.

Ona je istakla i da već ima svoje favorite za pobjedu u ovom šou programu, pa da im daje svoju punu podršku.

Prišla sam da poželim Staniji sreću. Ja dajem svima podršku. Slažem se sa svim Mićinim stavovima, Slobodan ne shvata Mićine kvalitete. Slobodan je osoba koja je malo sujetna, vjerujem da njemu nije prav neki moj uspjeh. Ali mi je čestitao, javno me podržao, svaka mu čast. Neke stvari bi trebalo drugačije da radi – navela je Kristina.

Kockareva je ispričala i da uskoro planira da se u potpunosti odvoji od “Ministarki”, sa kojima trenutno promoviše pesmu “Ne vraćam se na staro”. Ona je rekla i da je vrlo moguće da započne turneju sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem.

Postoje neke pregovori da od decembra idemo na turneju po Americi, gdje ćemo ići solo Slobodan i ja. Jedva čekam da nađem pravog emotivnog partnera koji je realan, koji nije izmišljen i da ga predstavim javnosti. Jedva čekam da se zaljubim – rekla je Kristina, prenosi “Glossy“.

Komentari

komentara