Magazin

LUNA ĐOGANI TVRDI DA JE PROGANJA ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ!

Napisao A. K.

Odnos Lune Đogani i Anastasije Ražnatović bio je, između ostalog, poprište dešavanja u nedavno okončanoj „Zadruzi“, budući da je vicešampionka ovog rijalitija u nekoliko navrata spominjala svoju nekadašnju prijateljicu.

Luna je priznala da je praktično živela nekoliko godina u domu Svetlane Cece Ražnatović, te da i danas može da kaže samo lepe reči o njoj i njenoj ćerki, koja je, prema njenim rečima, veoma skromna i darežljiva osoba.

Ipak, sveopšti skandal je nastao kada je Đoganijeva ismevala reklamu na kojoj se našla Anastasija, te je prekrivala njeno lice i govorila da će preko njega zalepiti fotografiju Mace Diskrecije.

Luna Đogani
LUNA ĐOGANI • YOUTUBE / SCREENSHOT

Osim toga, u jednom navratu je njen tadašnji emotivni partner Slobodan Radanović pred istim plakatom sa likom Ražnatovićeve podigao srednji prst.

Luna se pravdala da je šala preozbiljno shvaćena, a po izlasku iz „Zadruge“ je u više navrata snimala samu sebe kako peva Anastasijinu debitantsku pesmu „Savršen par“.

Anastasija Ražnatović
ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ • INSTAGRAM

Ipak, u toku današnjeg dana je snimila istu pesmu koja se emitovala na radiju, i uz emotikon neodobravanja, napisala da je ista pesma „proganja“.

Mnogi su ovaj njen gest prokomentarisali negativno, budući da je sada i te kako svesna da se svaka njena reč meri, te da nije primereno od nje da se ponovo ruga na račun svoje nekadašnje prijateljice.

Luna Đogani
LUNA ĐOGANI • INSTAGRAM

Komentari

komentara