Magazin

Preselila se u Beograd pa objavila da se razvodi: Lijepa glumica je sada POTPUNO ZBUNILA pratioce OVOM SLIKOM

Napisao A. K.

Popularna hrvatska glumica Jelena Veljača potvrdila je da se razvodi od supruga Dražena Čučeka, što je prilično neočekivan potez, s obzirom da se par nedavno zajedno preselio u Beograd gde rade na snimanju serije.

Da ništa nije upućivalo na skori razvod pokazuje i činjenica da su nedavno i letovali zajedno na Zlarinu, premda su i u tom trenutku bili rastavljeni, ali javnost to nije znala.

– Da, nažalost, istina je. Porodica i prijatelji znaju da smo razdvojeni već neko vreme. Zajedno nastavljamo da odgajamo Lenu i to nam je najvažnije“, istakao je bivši par za hrvatski „Story“.

A Jelena je sada izbacila novu fotografiju na Instagramu, na kojoj su njen bivši suprug i njihova ćerka.

– Glavna glumica odlazi na set u pratnji tjelohranitelja svoje duše i tijela & privatnog glumačkog coacha – napisala je Veljača u opisu slike na kojoj Čuček drži njihovu ćerku za ruku dok zajedno dolaze na glumački set.

Usledile su poruke i komentari fanova koji se nadaju da je ova slika dokaz da su glasine o razvodu netačne.

„Super izgledaju, nadam se da priče o rastavi braka nisu istinite super ste mi kao familija sve najbolje vam želim“, „Njih troje su mi kao nekakav san, opušteni, na svoj način, cool… Nadam se da nije istina jer su baš sretno izgledali skupa“ samo su neki od komentara koje ljudi ostavljaju.

Jelena je u braku sa Čučekom bila tri godine. Oboje su i dalje u Beogradu gde snimaju seriju „Pogrešan čovjek“ i po svemu sudeći, njihov plan da uprkos razvodu nastave da zajedničkim snagama odgajaju dete uspeva.

Izvor: Zena blic

Komentari

komentara