Magazin

Sloba u lošem psihičkom stanju: Ne može da trpi titulu prevaranta!

Sloba Radanović - Megavijesti.com
Napisao H. H.

Tako je srbijanska pjevačica bliska paru odlučila da progovori o njima i stanju u kojem se nalazi Sloba Radanović.

Nakon razvoda Kije Kockar i Slobe Radanovića, prašina oko njihovog razvoda se nikako ne spušta. Mnogi i dalje o tome pričaju, a sada na površinu izbijaju razne informacije. Tako je pjevačica bliska paru odlučila da progovori o njima i stanju u kojem se nalazi Sloba Radanović. Bivša učesnica rijaliti programa ‘Zadruga’, Zorica Marković otvoreno govori o Slobi Radanoviću, sa kojim je u odličnim odnosima.

Ona smatra da bi Radanović trebao da se odseli iz Srbije jer više ne može da podnese titulu prevaranta, koja mu je nametnuta.

Dobro sam upućena u to šta se dešavalo između ljubavnog trougla Luna, Kija, Sloba i vidjela sam ga nekoliko puta nakon što se rijaliti završio i imam utisak da to više nije onaj isti čovjek – kaže Markovićeva.

Kako Markovićeva vidi situaciju, najbolje bi bilo da ode iz Srbije na neko vrijeme dok se čitava pompa oko njega i Kije ne slegne.

On je pukao i vidi se da više ne može da se nosi sa ovim pritiskom i haosom. On ni na sopstvenim nastupima nije opušten i u strahu je da ga neko ne napadne zbog svega što je uradio ženi u rijalitiju. Ljudi su Srbiji ne praštaju lako prevaru i zna se da je osoba odmah stavljena na stub srama – kaže Markovićeva, prenosi “Express tabloid“.

Komentari

komentara