Magazin

UNIŠTILA JOJ NASTUP! Karleuša nasrnula na Kiju, a riječi koje joj je uputila pamtiće do kraja života!

Napisao H. H.

Pevačica Jelena Karleuša se već nekoliko puta oglašavala na društvenim mrežama i komentarisala pojedine učesnike”Zadruge”.

Međutim, Karleuši je posebno zapala za oko pobedica “Zadruge” Kija Kockar koja se nakon rijalitija posvetila muzičkoj karijeri, pa je izbacila i svoju prvu pesmu, što Jeleni nije moglo da promakne, piše “Alo“.

– Znate šta, ako je u Srbiji Kija(?!) sa onakvim pevanjem, izgledom i harizmom prva u trendingu, ozbiljno razmišljam da uložim lovu u moje dadilje i garderoberku – između ostalog je Karleuša poručila novoj zvezdi domaće estrade

Diva je izgleda rešena da pojača Kiji marketing ili da je totalno verbalno raskomada svojim rečima, pa se oglasila i nekoliko sati pre Kristininog sinoćnjeg nastupa na poznatom beogradskom splavu:

– Rijaliti učesnice nastupaju po klubovima tako što sa lap topa puštaju tuđe hitove (sa sve glasom drugog pevača), a one preko toga pevaju po neku reč. Ja se iskreno nadam se za tu sprdnju ne naplaćuje ulaz i da oni za to ne dobijaju honorare jer KARAOKE su uvek bile FREE.

Komentari

komentara