Magazin

Kiji pozlilo, završila u bolnici

Kristina Kija Kockar - Screenshot/YouTube
Napisao H. H.

Pobjednica prve sezone “Zadruge”, od momenta kada je proglašen njen trijumf u rijalitiju, gotovo da ne stiže da spava i predahne.

Popularnost koju je stekla zahtjeva mnogo obaveza prema brojnim medijima, davanje intervjua, snimanje emisija, a tu je i rad na njenoj prvoj pjesmi. Sve to ju je dosta iscrpilo, imunitet joj je drastično opao i doživjela je kolaps. Kristinina kuma, koja je, na sreću bila pored nje, uspjela je da je odveze do automobila i odveze do Urgentnog centra.

Sve je počelo kada je došla iz studija, gdje je snimala pjesmu, rekla je kumi da se osjeća loše i da ima vrtoglavicu. Ubrzo se požalila na mučninu i druge tegobe koje su postojale sve ozbiljnije, pa su se uputile u bolnicu. Tamo su joj urađene sve pretrage, snimanje rada srca, analiza krvi, pogledali su je dežurni doktori. Ustanovljeno je ima tahikardiju, a da su mučnine izazvane pojačnom nervoze želuca. Sve je to od stresa i obaveza koje ima posljednjih dana – ističe izvor.

Kockareva je u dnevnoj bolnici na odjeljenju infektivne ostala nekoliko sati, a nakon što joj je propisana terapija, puštena je na kućno liječenje, prenosi “Alo!“.

Komentari

komentara