Magazin

Ženu je dozvoljeno tući SAMO, i ISKLJUČIVO u DVA slučaja! SRAMAN ŠKOLSKI RAD JEDNOG DJEČAKA DIGAO REGION NA NOGE!

Napisao A. K.

Dečak je konstatovao da ukoliko razgovor prilikom svađe u braku „ne upali“, obavezno dolazi do razdvajanja u postelji, a najkritičniji deo je sam kraj sastava

Na Fejsbuk stranici koja se bavi problematikom današnje omladine, izašao je skandalozni školski rad čija je tema bila „Rešavanje nesuglasica u braku“.

Naime, dečak F.N. je ispravno naveo da se većina problema u zajednici rešava razgovorom i to na lep način. Dalje, on smatra da se priča o problemima u braku ne širi dalje jer kako kaže, „treća osoba napravi još veći problem“.

Dečak konstatuje da ukoliko razgovor „ne upali“, obavezno dolazi do razdvajanja u postelji, a najkritičniji deo je sam kraj sastava.

On smatra da je udaranje žene dopušteno, ukoliko joj to ne ugrožava zdravlje „ozbiljno“, i iako nije u pravcu lica.

Udarac žene je dopušten, ako ne ugrožava zdravlje ozbiljno, i ne u lice u dva slučaja:

* Žena je uvela nepoznatog muškarca u kuću

*Žena bez razloga ne udovoljava potrebama muža

Sastav koji je uzburkao region
Sastav koji je uzburkao regionFOTO: PRINTSCREEN / FACEBOOK

Nakon što je školski rad objavljen, usledila je lavina komentara. Neki su smatrali da će ovaj dečak izrasti u nasilnika i da taj primer verovatno „gleda“ kod kuće, dok su drugi imali komentare „Bravo, 5“ što zaslužuje posebnu vrstu osude.

„Znači, može jedan low kick u kolena? Pošto ne sme u glavu…“, „pa da… ako je prvi kompija, poštar, kum…. mogućnosti su endless…“, „ako je poznat muškarac ,onda u redu, nema udarca“, samo su neki od komentara.

Pokušavamo, ali ne možemo da razumemo ovakvu vrstu humora, kada je situacija više nego alarmantna.

Izvor: Espreso.rs

Komentari

komentara