Magazin

Sutra temperature do 34 stepena

Napisao H. H.

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Od sredine dana, postepno povećanje oblačnosti. Tokom dana, nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno postoje uslovi i za pojavu grada. U Krajini i većem dijelu Posavine, uglavnom bez padavina. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjevernog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini slabo jugo. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu i sjeveru od 18 do 23, a najviša dnevna od 26 do 32 stepena.

Sutra se očekuje sunčano vrijeme. Prema kraju dana i u večernjim satima, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Intenzivnije padavine se očekuju u Hercegovini, na zapadu, jugozapadu Bosne i u Krajini. Lokalno postoje uslovi i za pojavu grada. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu i sjeveru do 23, a najviša dnevna od 28 do 34 stepena.

subotu nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Pljuskovi će mjestično biti i obilniji, a postoje uslovi i za pojavu grada. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu od 18 do 23, a najviša dnevna od 25 do 30 stepena.

nedjelju malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tokom dana, na jugu, u centalnim i istočnim područjima sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Jutarnja temperatura od 14 do 20, na jugu od 18 do 23, a najviša dnevna od 25 do 30, na jug

Komentari

komentara